EL BARÇA TANCARÀ LA TEMPORADA 2020/21 AMB UNES PÈRDUES DE 481 MILIONS D’EUROS

BarcelonaLa junta directiva del Barça ha aprovat aquest dijous el tancament de l’exercici econòmic de la temporada 2020/21, amb unes pèrdues de 481 milions d’euros. També s’ha aprovat un pressupost d’ingressos d’explotació per a la temporada 2021/22 de 765 milions d’euros.

La junta directiva ha acordat celebrar la pròxima assemblea general de socis compromissaris el cap de setmana del 16 i 17 d’octubre, a les instal·lacions del club, coincidint amb la visita del València CF. El club blaugrana presentarà públicament el dimecres 6 d’octubre els resultats de la due diligence. La presentació serà a càrrec de Ferran Reverter, director general del Barça.

L’entitat també ha aprovat la constitució de la companyia Barça Produccions SL, que integrarà l’activitat audiovisual de Barça Studios, i en què el 100% de la participació social serà propietat del club culer. A més, ha acordat presentar a la pròxima assemblea una proposta de modificació dels estatuts, amb diferents aspectes, entre els quals hi ha la possibilitat de donar-se d’alta de soci de manera telemàtica i la reducció dels pròxims mandats de la junta directiva a cinc anys. Amb 20 dies d’antelació a la celebració de l’assemblea, el club posarà a disposició dels socis tota la informació relativa a la proposta de modificació.
Informa:ARA.CAT (17-IX-2021)

124 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: