EL CANDIDAT D’EXTREMA DRETA GUANYA LES MUNICIPALS A PERPINYÀ

Louis Aliot, del partit d’extrema dreta Agrupament Nacional (RN), és el candidat més votat en la primera volta de les eleccions municipals a Perpinyà, amb el 34% dels vots, segons les estimacions que s’han publicat després de tancar els col·legis electorals.

Tanmateix, com que cap llista ha assolit el 50% dels vots, s’haurà de fer una segona volta el 22 de maig, la qual pot comptar fins amb quatre candidatures. Després d’Aliot, l’actual batlle Jean-Marc Pujol (Els Republicans) s’estima que ha obtingut el 20% dels vots; el candidat de LREM, Romain Grau,el 14%, el mateix percentatge que hauria assolit la canidata dels Verds, Agnès Langevine.

Cada nit a les 10.00 pots rebre al teu correu el resum del més important que ha passat durant el dia relacionat amb el Covid-19 i informació addicional d’interès.

Un fet clau serà els acords que hi hagi i si la resta de candidats són capaços de formar una sola llista per a evitar la victòria de l’extrema dreta. Independentment del resultat, la candidatura més votada en la segona volta obté automàticament més del 50% dels regidors en joc.
Informa:VILAWEB.CAT (15-3-2020)

220 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: