EL CARDENAL OMELLA, L’ESPANYOLISTA I FANÀTIC RELIGIÓS (RAMON SERRA )

( RAMON SERRA, editor de RADIOCATALUNYA.CAT )
Tots sabem que el cardenal Omella, Juan José, té un caràcter fort i no baixa del ruc fàcilment.En aquesta ocasió ha fet passar la fe davant de la salut.Ell que tan obeeix les ordres de les autoritats–espanyoles, naturalment–s’ha passat de frenada i s’ha comportat com un fanàtic islàmic.
Aquest bon senyor no és més que un espanyolista.Ha fet mèrits suficients per ser president de la Conferència Episcopal Espanyola.Ell ha estat un tot moment a favor de l’expoliació per part de l’Aragó de les obres d’art del bisbat de Lleida.Ell va castellanitzant poc a poc l’arxidiòcesi de Barcelona amb l’excusa que el català que parla de la Franja no és igual que el de Barcelona. Com si el castellà de Logronyo fos igual que el d’Andalusia,oi?
El president Puigdemont li ha dedicat dures paraules per la seva mediació durant el procés.Diu que no té humilitat i que no es posa a favor els pobres.El president Torra ara recorda encertadament que el cardenal Omella,Juan José,no ha condemnat mai la persecució que es viu a Catalunya.I com voleu que condemni la persecució un home dels sistema,espanyolíssim de cap a peus?
Esperem ara que rebi la sanció que li cal per la seva imprudència.ni més ni menys.Res de venjança.I això de recòrrer als tribunals per falta de llibertat religiosa ens son a naftalina. I amb els tribunals tan “imparcials” que tenim potser li donaran la raó.
A l’esglèsia catalana li sobra aquesta mena de gent que de forma sibil·lina introdueix l’espanyolisme i,pel que es veu ara, el fanatisme religiós.Que Deu ens en deslliuri.

493 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: