EL CARRER ÉS NOSTRE: 81,39% MANIFESTANTS INDEPES I NOMÉS 18,60% UNIONISTES ( RAMON SERRA )

( RAMON SERRA, editor )
Els carrers seran sempre nostres. Això és el que diu l’independentisme i les xifres semblen corroborar-ho, malgrat que els números que fa la Guàrdia Urbana sembla que no s’ajusten gaire a la realitat. Germà Bel diu amb molta ironia que si volen tenir una idea aproximada dels nombre de manifestants,caldria multiplicar per dos les xifres donades per la policia municipal quan es tracta dels assistents independentistes i que caldria dividir per dos les xifres dels unionistes. No sé si és exacte, però les coses van per aquest camí.

l’ANC i Òmnium han protestat a l’Ajuntament perquè consideren que les xifres que ha donat sobre la manifestació de dissabte no s’ajusten a la realitat. La xifra “oficial” era de 350.000 quan ara fa tot just dos anys en una manifestació semblant es va dir que n’eren 700.000 .I és que el consistori barceloní ha canviat de mans en els últims temps i sembla que el senyor Batlle, el responsable final de tot això, tira cap al seu molí, el molí socialista.

Tot amb tot, també cal que les nostres associacions facin els seus números i al final de les manifestacions diguin quanta gent hi ha anat. D’aquesta manera tindrem dues xifres per comparar com han fet ara els de Societat Civil Catalana que considera que són 400.000 els participants en la manifestació unionista d’avui a Barcelona. Alça Manela! N’han fet un gra massa i no són creïbles,però quedarà a les hemeroteques.

No podem deixar els números a mans dels enemics. El mateix massa amb la conya que l’independentisme només és d’un 48% quan en les darreres eleccions autonòmiques va aconseguir una diferència del 4,46% sobre els unionistes. Però es veu que ens hem de tirar trets al peu en adjudicar els vots en blanc i nuls als constitucionalistes. Potser que algú torni a l’escola a aprendre les regles elementals.

Tornem a les xifres: si comparem l’assistència a la mostra mani amb la diumenge dels constitucionalistes,amb molta gent arribada d’Espanya—350.000 contra 80.000–veurem com els nostres participants han arribat als 81.39% i ells només al 18,60%.Papers canten.com es diu vulgarment.Per tant,tot i partir de les informacions gairebé sempre esbiaixades i parcials de la Guàrdia Urbana trobem que el nostre triomf és espatarrant. I cal treure’n pit.És clar que sí!
Llegiu i remaneu i a veure si trobeu algú que ho expliqui amb tanta precisió. Acostumats al victisme i a la flagelació sembla que siguiem incapaços d’assaborir les nostres victòries, ni que siguin parcials en la lluita pel combat final.De mica en mica s’omple la pica
(27-10-2019)

424 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: