EL CAS DELS ERO CONFIRMA LA PODRIDURA DE LA ” DEMOCRÀCIA” ESPANYOLA

Confirmat: els dos principals partits espanyols, el PP i el PSOE, són formacions corruptes i tenen a les seves files primeres línies de polítics condemnats demostrant, així, com de podrit està el sistema democràtic a l’Estat espanyol.

Avui s’ha conegut la sentència contra els socialistes a Andalusia pel cas dels EROs fraudulents. La sentència condemna l’expresident andalús José Antonio Griñán a 6 anys de presó per malversació i prevaricació i Manuel Chaves, a 9 d’inhabilitació.

Cocaïna i prostitutes

La Fiscalia acusava els exalts càrrecs andalusos (entre els quals els dos expresidents i sis exconsellers) d’haver defraudat fins a 855 milions d’euros a través d’ERO (expedients de regulació d’ocupació) fraudulents, amb la creació d’un sistema d’ajuts públics “totalment opac” al marge “dels ciutadans” i dels controls establerts per la Intervenció General. Un import en principi destinat a la reactivació d’empreses en crisi i ajudar els treballadors. Durant el judici han aparegut despeses en cocaïna i prostitució amb fons públics, empreses fantasma i una xarxa clientelar amb centenars d’empreses, asseguradores, advocats i treballadors implicats.

Cal recordar, a més, que el cas acumula 507 imputats i que queden més sentencies en els pròxims mesos.

Informa:LAREPUBLICA.CAT (19-11-2019)

401 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: