EL COL¬∑LECTIU “MERIDIANA RESISTEIX” DIU QUE TORNARAN A SORTIR AL CARRER FINS QUE CALGUI

Els Mossos d’Esquadra han impedit aquest dilluns el tall del trànsit a la confluència de l’avinguda Meridiana amb el passeig de Fabra i Puig, a Barcelona, que s’organitza, de manera gairebé ininterrompuda, des que el Tribunal Suprem va condemnar per sedició els dirigents del procés.

El col¬∑lectiu Meridiana Resisteix ha comunicat que no va poder ‚Äúexecutar sota criteris antirepressius‚ÄĚ el ‚Äú343√® tall‚ÄĚ, per√≤ que ‚Äúno descartem la desobedi√®ncia expl√≠cita en torn les directrius de la JEC (Junta Electoral Central)‚ÄĚ. La JEC ha decidit passar a l’acci√≥ per una den√ļncia de Ciudadanos.

Aix√≠ mateix, ha assegurat que ‚Äúdem√†, tornarem a sortir al carrer‚ÄĚ i que ‚Äúfor√ßarem aquest dispositiu policial fins que calgui‚ÄĚ, per a la qual cosa demanen que ‚Äúcentralitzem totes les forces disponibles en aquest punt del pa√≠s: Meridiana amb Fabra i Puig‚ÄĚ.

La Junta Electoral Central va prohibir que es produ√Įssin els talls de la Meridiana durant la campanya electoral, per√≤ aquesta protesta s‚Äôhavia seguit organitzant fins ara. En una ocasi√≥, almenys, amb la pres√®ncia de la presidenta de l‚ÄôANC, Elisenda Paluzie.

Un fort desplegament dels Mossos, finalment, ha dissuadit aquest dilluns els activistes convocats per Meridiana Resisteix despr√©s que la JEC prohib√≠s la protesta. Setmanes enrere, l‚ÄôAjuntament de Barcelona s‚Äôhavia mostrat contrari als talls, que considerava que havien passat ‚Äútotes les l√≠nies vermelles‚ÄĚ.
Informa:LAREPUBLICA.CAT (9-2-2021)

851 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: