EL COL.LEGI DE METGES REACCIONA A LES MENTIDES DE LA GUÀRDIA CIVIL

El president del Col·legi de Metges de Barcelona, Jaume Padrós, ha sortit avui en defensa del col·lectiu després de les acusacions falses d’alguns guàrdies civils durant el judici contra el procés al Tribunal Suprem espanyol. Alguns agents han explicat les visites en centres mèdics per ser atesos per lesions arran de l’1-O.

Padrós ha lamentat que els agents acusin metges de ‘falta d’ètica i professionalitat i fins tot de negar-los l’assistència mèdica’ i ha remarcat que ‘tots els facultatius deuen lleialtat als seus pacients i la salut d’aquests està per sobre de qualsevol condició, ideologia, professió o raça’. De fet, ha afegit que ‘si s’hagués vulnerat aquest precepte bàsic, suposaria un fet molt greu contrari a l’exercici del codi deontològic i la bona praxi‘.

A més, ha anunciat que, davant de la gravetat de les afirmacions, proposarà a la Junta de Govern del Col·legi de Metges de Barcelona que doni l’empara ‘amb totes les conseqüències als metges i metgesses que poguessin veure afectada la seva professionalitat i honorabilitat’.

Informa:VILAWEB.CAT (6-4-2019)

439 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: