EL CONSELL PER LA REPÚBLICA DÓNA 125 ORDINADORS I 3.000 MÀSCARES A MENORS

El Consell per la República ha iniciat una campanya per repartir un total de 125 ordinadors i 3.000 mascaretes com a donació a 70 centres residencials d’acció educativa (CRAE) i centres de menors de Catalunya, a través del Fons d’Acció Social Republicana (FRAS), amb l’objectiu de cobrir les necessitats “urgents, sanitàries i socials” derivades de la Covid-19.

En un comunicat aquest dimecres, ha explicat que la iniciativa neix de la petició de diferents centres de menors que plantejaven necessitats de màscares per als seus usuaris de cara a les fases 2 i 3 del pla de desconfinament.

Mitjançant la col·laboració amb el Consell de Cambres de Catalunya, van contactar amb l’Agència de Residus de Catalunya i amb l’Associació Social Andròmines per estudiar la possibilitat de comprar material informàtic, i així han adquirit un total de 125 ordinadors reciclats “i en perfecte estat” , juntament amb 3.000 mascaretes per donar-los als centres de menors i joves que els necessiten.

El Consell per la República no és la primera vegada que duu accions de cara a la ciutadania per a combatre la pandèmia i ajudar a poder retornar a la normalitat. Fa unes setmanes recaptava més de 58.000 euros per a material sanitari i també repartia un centenar de mascaretes entre els treballadors de TMB.

Consell per la República Catalana
@ConsellxRep
Ja tenim ordinadors i mascaretes fetes per les cosidores dels Consells Locals per als centres de menors. Amb la col·laboració del Consell General de Cambres, l’Agència Catalana de Residus i Andròmines. Teixint xarxa solidària i circular. http://consellrepublica.cat/fras/

Informa:LAREPUBLICA.CAT (10-6-2020)

284 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: