EL CONSELL PER LA REPÚBLICA FA UNA CRIDA A L’INDEPENDENTISME A VOTAR PER ” NO PERDRE NI UN SOL VOT “

El Consell per la República ha emès un comunicat aquest diumenge amb motiu de les eleccions que el proper 14 de febrer se celebraran a Catalunya. L’organització insta “a tots els independentistes a anar a votar per a no perdre ni un sol vot”. “Aquesta contesa electoral serà un nou pas, una nova victòria, un nou embat per apropar-nos a l’objectiu final: fer efectiva la República catalana”, assegura al manifest. A més, El Consell per la República considera que la decisió del TSJC de fixar la data de les eleccions en el 14-F és “una ingerència inacceptable del poder judicial espanyol” fruit de tota una operació per intentar afavorir formacions que no opten per la independència de Catalunya.

En aquest sentit, el comunicat assegura que “la lluita d’alliberament nacional ha ensenyat que fets com aquests no són casuals”. “La maquinària de l’Estat deu considerar que aquesta data és la més idònia per als seus interessos i que el 14-F podria ser menys beneficiós per l’independentisme”, interpreten al manifest. D’aquesta manera, el Consell per la República recorda que aquest “joc brut” ja es va intentar posar en marxa a les eleccions del 21-D, convocades amb l’aplicació de l’article 155 de la Constitució. “Cal recordar que ja ho van intentar el 21-D, forçant unes eleccions i abocant tots els esforços i mitjans en potenciar l’opció unionista que en aquell moment semblava tenir més opcions. Aquest cop, sembla evident que intenten repetir una operació similar amb Salvador Illa”, afirma l’organització.

Per últim, crida l’independentisme a “repetir la gesta” de guanyar a l’unionisme en escons al Parlament “i fer-la més gran aquest 14-F, ja que a la repressió estatal s’hi han d’afegir les circumstàncies epidemiològiques”. “Res que els catalans no puguin superar. Aquest 14-F ens veiem a les urnes. Aquestes eleccions tornarem a vèncer”, conclou el comunicat.
Informa:ELPUNTAVUI.CAT (31-1-2021)

369 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: