EL CONSELL PER LA REPÚBLICA OBRIRÀ UNA DELEGACIÓ A PERPINYÀ

L’escriptor Joan-Lluís Lluís ha anunciat que el Consell per la República obrirà pròximament una delegació a la Catalunya Nord, a Perpinyà. No serà un consell local, com s’estan posant en marxa al Principat, sinó una oficina amb contacte directe amb Waterloo: ‘La missió serà molt simple, posar-se al servei del consell per tot el que cregui que nosaltres podem fer des de Catalunya Nord’.

Josep BONET 🎗
@jepbonet
S’acaba d’anunciar públicament a Perpinyà la creació d’una Delegació nord-catalana del Consell per la República. L’escriptor Joan-Lluís Lluís, un dels membres fundadors, ha precisat q s’ha creat la Delegació en estreta col·laboració amb el CxR de Waterloo i el govern a l’exili.

De moment no es vol donar més informació però segons ha explicat Joan-Lluís Lluís a VilaWeb, pròximament hi haurà una conferència de premsa a Waterloo i Perpinyà per a explicar els detalls del paper que jugarà aquesta delegació.

L’anunci s’ha fet en el marc de concentració al peu del Castellet de Perpinyà per a protestar contra la repressió de l’estat espanyol. És el tercer dijous consecutiu que es fa.
Informa:VILAWEB.CAT (10-10-2019)

380 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: