EL CONSELL PER LA REPÚBLICA VOL L’ASSEMBLEA DE CÀRRECS ELECTES EL 30 D’OCTUBRE

El Consell per la República ha proposat de constituir una Assemblea de Càrrecs Electes dimecres vinent, 30 d’octubre, per a cercar una resposta política institucional conjunta a la sentència contra el procés del Tribunal Suprem espanyol. En un comunciat, fan una crida a tots els electes que defensin el dret d’autodeterminació a participar-hi, independentment del partit del qual formin part.

El president, Carles Puigdemont, demana per carta que les organitzacions polítiques s’impliquine en la convocatòria, l’organització i el desenvolupament de l’Assemblea de Càrrecs Electes. Abans de la sentència, Puigdemont va explicar en una conferència de premsa el primer d’octubre a Brussel·les que convocaria l’assemblea per a reunir els càrrecs electes del Principat i per a explorar quina resposta política s’ha de donar.

Dilluns, la CUP ja va convocar una assemblea de càrrecs electes de la qual en va sortir la Declaració de Sants. Tanmateix, la resta de partits independentistes i els comuns no van donar-hi suport, malgrat que alguns regidors sí que van assistir-hi a títol individual.

Informa:VILAWEB.CAT (23-10-2019)

231 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: