EL DERIVAT DE “CARN” EN CATALÀ FA SUAR TINTA A LA SELECTIVITAT I ES VIRALITZA A LES XARXES

El derivat de “carn” fa suar tinta a la selectivitat i es viralitza a xarxes.

Bromes i burles per les paraules encarnissament i acarnissament en la prova de les PAU de llengua catalana i literatura.

Llengua i literatura catalana ha donat el tret de sortida als exàmens de la selectivitat d’aquest dimecres. I com és habitual hi apareix una pregunta que fa trencar el cap a la majoria d’alumnat. “El presumpte culpable va cometre l’assassinat amb traïdoria i ____”: aquesta frase s’havia de completar amb una paraula derivada del substantiu “carn”.

El derivat ha fet suar tinta als estudiants i així ha quedat reflectit a les xarxes socials que s’han omplert d’ironia i mems.

El dubte girava entre “acarnissament” o “encarnissament”. Un cop consultades les correccions de la prova asseguraven que totes dues eren respostes correctes; per tant, era una pregunta qualificada pels estudiants de “trampa”.

Tot i que, un cop consultades les correccions de la prova, que revelaven que la resposta correcta era “acarnissament o encarnissament”, molts estudiants s’han quedat bocabadats i a Twitter s’ha produït una allau de burles amb el veganisme i vegetarianisme, tema recurrent avui en dia.

Altres estudiants han carregat, com ĂŠs habitual, contra la dificultat dels exĂ mens de catalĂ .
Informa:LAREPUBLICA.CAT (15-6-2022)

48 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: