EL DIT INCORRUPTE DE FLORENTINO: L’HOME SEMPRE BLANC COM UNA PATENA

“El dit incorrupte de Florentino P√©rez ”
( TOMEU MART√ć 9
Ara que han detingut i imputat l’expresident del Futbol Club Barcelona, Josep Maria Bartomeu pel menor dels casos de corrupci√≥ que presumptament ha com√®s, resulta obsc√® comparar la situaci√≥ de Can Bar√ßa amb la de la ‘casa blanca’.

Si el Bar√ßa √©s immers en un nou proc√©s electoral, el Reial Madrid continua presidit per un individu pulcre i net com una patena, que no necessita fer eleccions per presidir el club i que, es veu, que tot ho fa legalment, fins i tot quan fitxa Cristiano Ronaldo amb els doblers d’un pr√©stec d’un banc, que encara tornam entre tots els contribuents.

Florentino Pérez és un personatge modèlic que no delinqueix mai. Ni tan sols quan paga més de 300.000 euros del club per crear notícies falses a webs i xarxes socials, segons explicava eldiario.es el març de 2007.

Ni quan va intentar comprar els àrbitres del partit disputat entre el seu equip i el Barça, el 21 de novembre de 2015, segons va denunciar un dels àrbitres assistents davant la Fiscalia Anticorrupció.

√Čs una sort tenir un president que tampoc delinqueix quan declara que ha fitxat un jugador (Eden Hazard del Chelsea) per 100 milions d’euros, quan en realitat n’ha pagat 160 milions, segons els mitjans Het Laatste Nieuws i La Derni√®re Heure.

Ell totsol t’assegura m√©s punts que si tens en Messi al teu equip, i aconsegueix que el VAR, un sistema que ha aportat m√©s just√≠cia i transpar√®ncia als arbitratges de futbol de tot el m√≥n, a ‘La Liga’ serveixi perqu√® el Reial Madrid guanyi la competici√≥ gr√†cies a mitja dotzena de penals inventats pels √†rbitres de torn.

Però Florentino Pérez no tan sols no delinqueix quan exerceix de president tot poderós del Reial Madrid. Tampoc no ho fa en els seus negocis, tan milionaris com perfectament legals.

P√©rez no delinqueix, no roba, no √©s corrupte. Mai. Ni quan apareix en els papers del fam√≥s 3% de Converg√®ncia i el Palau de la M√ļsica. Tampoc quan apareix en altres trames de corrupci√≥ com la G√ľrtel, P√ļnica, Lezo, finan√ßament del PP…

Florentino Pérez és un crack i no només perquè sigui (juntament amb Franco) qui més títols ha donar al Reial Madrid, sinó perquè si un negoci li surt bé, cobra molt, i si li surt malament, cobra encara més.

A continuació, tres exemples de no-res.

Ana Botella, quan era batlessa de Madrid, el 2007, va regalar 100.000 m¬≤ a l’empresa de Florentino P√©rez al barri de Tetuan perqu√® s’hi constru√Įssin pisos de protecci√≥ oficial.

ACS va denunciar el Govern espanyol davant els tribunals perqu√® la connexi√≥ d’AVE entre Barcelona i Paris que s’havia adjudicat no era prou ‘competitiva’ i els s√ļbdits del Regne d’Espanya li v√†rem pagar 1.200 milions d’euros en concepte d’indemnitzaci√≥.

P√©rez √©s un bon professional i sempre cerca millorar la jugada. La seg√ľent encara li va sortir millor: aconsegueix l’adjudicaci√≥ per extreure gas de davant la costa de Tarragona. Quan es descobreix que era un desastre ecol√≤gic de dimensions gegants, atura l’operaci√≥ i, de nou, aconsegueix una multimilion√†ria indemnitzaci√≥. Total del negoci: 4.731 milions d’euros per al crack. I el ‘Govern m√©s progressista de la hist√≤ria’ apuja els rebuts de gas dels s√ļbdits, dels propers 30 anys, per poder-li pagar.

Tot legal. Tot dirigit i digitat pel dit incorrupte de Florentino Pérez.
Informa:DBALEARS.CAT (5-3-2021)

164 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: