EL FRONT NACIONAL DE CATALUNYA CONTRA ELS ASSASSINATS ISLÀMICS DEL 17-A

Des del Front Nacional de Catalunya, i dos anys després dels fatídics atemptats a les Rambles i a Cambrils, ens adherim sense reserves a les mostres de dol i d’indignació per les 16 víctimes mortals i els centenars de víctimes físiques i psicològiques que el terrorisme islamista va causar el 17 d’agost del 2017 a la nostra terra.

Consternats com a ripollesos pel fet que els assassins haguessin planificat matar innocents des de la nostra vila, no ens podem estar, un cop més, de denunciar la falta d’imparcialitat de les nostres administracions locals, que, de bon principi i sense haver-se aclarit la possible implicació o complicitat en els fets, van bolcar-se a oferir tota mena de serveis i atencions als familiars dels assassins alhora que desatenien les necessitats de la resta de veïns de Ripoll, als quals ningú no va demanar si els calia ajuda psicològica per a superar les pors o el trauma sofert.

Dos anys després que els totalitaris islamistes sembressin el pànic i l’horror al nostre país, continuem reclamant explicacions a una de les dues comunitats musulmanes de Ripoll, encarregada de contractar un imam salafista i de consentir els seus discursos radicals. Més encara quan del sumari se’n desprèn que dins aquell temple religiós es va arribar a cridar impunement al gihad. Contra aquells que voldrien silenciar i passar pàgina, el Front Nacional de Catalunya exigeix fer net, per tal que cap culpa resti lliure de càstig i per posar fi a la malfiança generada cap a tot el col·lectiu musulmà, cosa que alleugeriria els problemes de convivència i cohesió social que pateix la vila.

Lluny de les acusacions que rep sovint, el FNC no ataca el fet immigratori per ell mateix, sinó la nul·la integració d’alguns col·lectius per culpa d’una obediència religiosa que ultrapassa l’esfera privada, pretén imposar els seus dogmes a d’altres sectors i impedeix el ple desenvolupament de la nació catalana basada en una identitat mil·lenària i en la necessitat d’evolucionar tal com fan tots les altres nacions que tenen estat que les protegeix.

En aquest sentit, volem que s’aclareixi també la implicació dels serveis secrets espanyols en tot l’afer i la intenció real que tenien quan es va introduir un terrorista potencial al bressol de Catalunya. Ara que les darreres informacions indiquen que els joves ja s’havien radicalitzat abans de l’arribada de l’imam, ens demanem si el CNI no n’era conscient i va aprofitar la radicalització de part d’aquesta comunitat per fer-hi créixer, encara més, l’odi i la intolerància. Cal saber a quin grau de guerra bruta s’enfronta el separatisme català.

Des del Front Nacional de Catalunya lamentem profundament les pèrdues humanes que el fanatisme islàmic va ocasionar i ens conjurem per a impedir que el salafisme i d’altres corrents religioses fanàtiques i violentes arrelin a la nostra terra i capgirin els fonaments de la nostra civilització.

Ripoll, 17 d’Agost del 2019

Informa:RACOCATALA.CAT (19-8-2019)

N.de la R.

Qui pot dir que el FNC  és un partit d’ultradreta? És que condemnar els abusos de la immigració, sobretot islàmica, no és “políticament correcte”? És que hem de permetre que el català cada cop reculi més? És que hem de ser estrangers a casa nostra? Preguntes sense resposta o potser amb massa…

580 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: