EL FRONT NACIONAL DE CATALUNYA CONTRA ELS ASSASSINATS ISLÀMICS DEL 17-A

Des del Front Nacional de Catalunya, i dos anys despr√©s dels fat√≠dics atemptats a les Rambles i a Cambrils, ens adherim sense reserves a les mostres de dol i d’indignaci√≥ per les 16 v√≠ctimes mortals i els centenars de v√≠ctimes f√≠siques i psicol√≤giques que el terrorisme islamista va causar el 17 d’agost del 2017 a la nostra terra.

Consternats com a ripollesos pel fet que els assassins haguessin planificat matar innocents des de la nostra vila, no ens podem estar, un cop m√©s, de denunciar la falta d’imparcialitat de les nostres administracions locals, que, de bon principi i sense haver-se aclarit la possible implicaci√≥ o complicitat en els fets, van bolcar-se a oferir tota mena de serveis i atencions als familiars dels assassins alhora que desatenien les necessitats de la resta de ve√Įns de Ripoll, als quals ning√ļ no va demanar si els calia ajuda psicol√≤gica per a superar les pors o el trauma sofert.

Dos anys despr√©s que els totalitaris islamistes sembressin el p√†nic i l’horror al nostre pa√≠s, continuem reclamant explicacions a una de les dues comunitats musulmanes de Ripoll, encarregada de contractar un imam salafista i de consentir els seus discursos radicals. M√©s encara quan del sumari se’n despr√®n que dins aquell temple religi√≥s es va arribar a cridar impunement al gihad. Contra aquells que voldrien silenciar i passar p√†gina, el Front Nacional de Catalunya exigeix fer net, per tal que cap culpa resti lliure de c√†stig i per posar fi a la malfian√ßa generada cap a tot el col¬∑lectiu musulm√†, cosa que alleugeriria els problemes de conviv√®ncia i cohesi√≥ social que pateix la vila.

Lluny de les acusacions que rep sovint, el FNC no ataca el fet immigratori per ell mateix, sin√≥ la nul¬∑la integraci√≥ d’alguns col¬∑lectius per culpa d’una obedi√®ncia religiosa que ultrapassa l’esfera privada, pret√©n imposar els seus dogmes a d’altres sectors i impedeix el ple desenvolupament de la naci√≥ catalana basada en una identitat mil¬∑len√†ria i en la necessitat d’evolucionar tal com fan tots les altres nacions que tenen estat que les protegeix.

En aquest sentit, volem que s’aclareixi tamb√© la implicaci√≥ dels serveis secrets espanyols en tot l’afer i la intenci√≥ real que tenien quan es va introduir un terrorista potencial al bressol de Catalunya. Ara que les darreres informacions indiquen que els joves ja s’havien radicalitzat abans de l’arribada de l’imam, ens demanem si el CNI no n’era conscient i va aprofitar la radicalitzaci√≥ de part d’aquesta comunitat per fer-hi cr√©ixer, encara m√©s, l’odi i la intoler√†ncia. Cal saber a quin grau de guerra bruta s’enfronta el separatisme catal√†.

Des del Front Nacional de Catalunya lamentem profundament les p√®rdues humanes que el fanatisme isl√†mic va ocasionar i ens conjurem per a impedir que el salafisme i d’altres corrents religioses fan√†tiques i violentes arrelin a la nostra terra i capgirin els fonaments de la nostra civilitzaci√≥.

Ripoll, 17 d’Agost del 2019

Informa:RACOCATALA.CAT (19-8-2019)

N.de la R.

Qui pot dir que el FNC¬† √©s un partit d’ultradreta? √Čs que condemnar els abusos de la immigraci√≥, sobretot isl√†mica, no √©s “pol√≠ticament correcte”? √Čs que hem de permetre que el catal√† cada cop reculi m√©s? √Čs que hem de ser estrangers a casa nostra? Preguntes sense resposta o potser amb massa…

296 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: