EL FRONT NACIONAL DE CATALUNYA: PERSISTIR PER V√ąNCER

“Front Nacional de Catalunya : Persistir per v√®ncer ”

La irrupció del Front Nacional de Catalunya i el discurs de la seva regidora a Ripoll, Sílvia Orriols, ha causat un gran impacte en el panorama polític del país. Una part important de l’independentisme està descobrint en el FNC una veu ferma, seriosa i desacomplexada en la defensa de la pàtria catalana. Un projecte nacionalista i d’ordre, amb propostes sensates i coherents, que ve a donar resposta al detestable malendreç al que han conduit la Nació les formacions polítiques de l’establishment català.

En un país ocupat de totes les formes possibles, resulta lògic que les forces que controlen i dominen el poder establert facin tot el possible per seguir ostentant-lo. Per execrable que pugui resultar, un partit independentista i nacionalista català que pretén alliberar la pàtria, salvar la llengua i enfortir la cultura i els valors de la societat catalana com el FNC, és i serà objecte dels atacs impenitents i continuats de dues forces paral·leles que lluiten amb el mateix objectiu: fer que el FNC no pugui complir els seus objectius.

No hauria d’estranyar-nos que l’espanyolisme més recalcitrant i manipulador i els partits catalans que aboguen per una Catalunya diluida, empobrida, sotmesa i sense identitat, avui en dia hegemònics en l’arc parlamentari català, comparteixin el mateix discurs i en els mateixos termes i tempos a l’hora de calumniar el FNC.

Que les falòrnies amb les quals s’agredeix al FNC i els seus membres siguin utilitzades per l’espanyolisme i per l’independentisme de saló amb una sincronía perfecte és mostra clara d’un projecte compartit, una covarda manca d’escrupols i un odi profund a una Catalunya catalana, lliure i sobirana.

Fa anys que en aquest pa√≠s s‚Äôha imposat un toc de queda ideol√≤gic, dictat pels guardians del gheto auton√≤mic, que corren a atacar el nacionalisme catal√† conseq√ľent amb brutals injuries i difamacions, per√≤ els falta temps per amagar-se, rendir-se i pactar amb els que treballen cada dia per acabar amb la Naci√≥ catalana. La jugada consisteix en condemnar la resist√®ncia nacionalista catalana a un ostracisme pol√≠tic etern, mirant que el seu missatge passi desapercebut al poble de Catalunya i que, en cas que desperti en algun rac√≥ del pais una flama de valentia i autenticitat de lluita independentista real, construir al seu voltant un pervers n√ļvol d‚Äôintoxicaci√≥ mediatica tant gran i dens que la sentenci√Į a esvanir-se. Ho seguiran intentant, sempre. Per√≤ aquest cop no els servir√† de res. Les seves mentides seran la seva fi pol√≠tica.

Xenòfobs, diuen.

Com si el FNC sentis odi cap als estrangers pel simple fet de ser-ho. Com si les dones i els homes del FNC rebutgessin sistemàticament les costums dels estrangers. Com sempre, a els fabricants de mentides no els importa trinxar la realitat per crear ambients hostils i tancats, sempre al servei del totalitarisme ideològic, el globalisme embogit i la penosa censura autonomista.

El nacionalisme catal√† no t√© por dels estrangers. En un pa√≠s amb vocaci√≥ hist√≤rica d‚Äôobertura i d‚Äôintercanvi de coneixement i cultura, l‚Äôestranger √©s benvingut. El que defensa el FNC √©s, simplement, el qu√® s‚Äôexigeix a l‚Äôestranger en tot pa√≠s del m√≥n: respecte prioritari per les costums i valors propies de la Naci√≥ on es troba, aprenentatge de la llengua i la cultura del pa√≠s, compliment escrupol√≥s de la llei i l‚Äôassumpci√≥ de deures i responsabilitats com a ciutad√†. Obviament, si un estranger no fa cap esfor√ß per adaptar-se a aquests preceptes b√†sics, discuteix o ataca els valors de la societat catalana i crea societats paral¬∑leles totalment alienades, delinqueix i no assumeix cap deure de ciutadania, aquest estranger no t√©, ni tindr√†, lloc en el nostre pa√≠s. Aquest raonament, que √©s el que s‚Äôaplica en les societats normalitzades del m√≥n per mirar de protegir-les de la decad√®ncia i la desestructuraci√≥, a Catalunya √©s atacat i perseguit. S‚Äôent√©n fins a quin punt poden odiar el FNC els defensors d‚Äôuna Catalunya en ru√Įnes. Una formaci√≥ que vol posar pau i ordre ser√† sempre blanc dels atacs dels abanderats del caos i enemics de la Naci√≥ catalana.

Racistes, diuen.

El terme és tant greu i insultant com profunda la ignorancia de qui l’utilitza contra el FNC. Denota una incultura insondable, plena de prejudicis i pors, i un pensament atrapat en el temps que descriu, tristament, la manca de referents morals i ètics de qui l’esgrimeix sense cap tipus de fonament, només amb l’ànsia d’estigmatitzar un pensament polític diferent.

En cap cas, cap membre del FNC defensa la superioritat d’una raça sobre una altra, ni en sent cap menyspreu. Bàsicament, perquè els homes i les dones del FNC són plenament conscients que existeix una sola raça. La raça humana. Afortunadament, a Catalunya els grupuscles racistes són insignificants. La gent disposada a acusar a tothom de racista, però, sembla augmentar preocupantment.

El qu√® si que hi ha al m√≥n s√≥n diferents nacions, cultures, √®tnies i societats. La varietat √©s una riquesa a preservar. Cada naci√≥ √©s √ļnica i insubstitu√Įble i ha de lluitar per preservar les seves singularitats, cultura i lleng√ľes, assentant-se i protegint la seva terra de l‚Äôoc√†s. Per aix√≤ el nacionalisme catal√†, independentista i serios, ha de treballar per preservar la seva naci√≥, la catalana, alertant dels perills d‚Äôuna societat l√≠quida i desdibuixada, desarrelada. El nacionalisme catal√† ha de contribuir a protegir i enfortir seriosament i profunda la llengua, la cultura, els valors, els usos i costums de la seva societat. Per responsabilitat i coher√®ncia, per un futur s√≤lid per al poble catal√†, no pot permetre que valors d‚Äôaltres pobles, diferents o totalment divergents als nostres, s‚Äôinfiltrin perillosament a Catalunya, canviant-la, pervertint-la, aniquilant-ne la identitat,degradant-ne la originalitat, fins a fer-la irreconeixible i terminal. Protegir-ne les arrels i enfocar-la al futur √©s el qu√® defensa el FNC. Una Catalunya catalana, unida i forta, endre√ßada i neta, respectuosa amb les altres nacions del m√≥n per√≤ viva, plena i singular.

La persecució contra el Front Nacional de Catalunya ha començat. I en aquesta particular caça de bruixes nostrada, les dones i els homes que comparteixen la visió del país i l’estima per la pàtria que defensa el FNC hauran de persistir, unir-se, sempre des de les idees i la raó, contra un mur interessat d’idees prefabricades i perverses. Hauran d’assumir responsabilitats de poder per conduir la Nació a la llibertat i construir una societat catalana cohesionada i respectuosa.

Persistir per vèncer. Persistir per assolir la llibertat nacional d’una Catalunya catalana, rica, lliure sobirana.

https://laportadepedra.wordpress.com/2019/07/11/persistir-per-vencer/ (26-7-2019)

927 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: