EL GOBIERNO VOL REPRENDRE EL DIÀLEG AMB CATALUNYA DESPRÉS DE L’EPIDÈMIA

El govern espanyol s’ha compromès a reprendre la taula de diàleg sobre el conflicte amb Catalunya una vegada se superi la pandèmia del coronavirus. Ho ha dit la portaveu de la Moncloa, María Jesús Montero, en una compareixença de premsa després de la reunió per videoconferència del president espanyol, Pedro Sánchez, amb el portaveu d’ERC al congrés, Gabriel Rufián, qui li havia demanat de reobrir el diàleg.

Montero ha agraït a ERC l’adhesió a la proposta del govern espanyol de fer una taula de reconstrucció per a afrontar les conseqüències de la pandèmia. Unides Podem, Ciutadans, el PNB, Compromís i Més País ja s’havien mostrat favorables a la proposta, tot i que encara no té data ni continguts concrets.
erès.

De moment, Vox i la CUP, per motius diferents, han descartat de participar-hi i també han refusat de reunir-se amb Sánchez. JxCat ha mostrat la seva disposició a col·laborar en l’adopció de mesures socials i econòmiques per a superar la crisi que deixarà la pandèmia, si bé ha advertit que no participarà en cap pacte de ‘reconstrucció nacional en clau espanyola.
Informa: VILAWEB.CAT ( 17-4-2020)

270 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: