EL GOVERN DÓNA MOLTS DINERS AL GUPO GODÓ, GRAN INTOXICADOR CONTRA EL PROCÉS

El Govern afavoreix amb molts diners les intoxicacions del Grup Godó contra el procés independentista

La Vanguardia ha manipulat unes declaracions de Joan Canadell, tretes d’una entrevista a l’ACN, provocant una reacció de molts independentistes insultant al president de la Cambra.

Els partits independentistes es queixen que els grans grups de comunicació van contra el procés independentista, però el Govern que han format els aboca milions d’euros de publicitat institucional.

La manipulació de l’entrevista que el president de la Cambra, Joan Canadell, ha concedit a l’ACN per part de La Vanguardia és de traca i mocador, però només és una petita mostra de com el Grup de Comunicació de la família Godó sobreviu i fa grans negocis sota tots els paraigües, sigui amb el franquisme o amb democràcia. La seva capacitat camaleònica i adaptativa ha enganyat els governs de tots colors. El que ja sembla inversemblant és que visqui millor que mai amb un govern independentista.

I molts independentistes de bona fe cauen a la trampa d’aquesta mena d’intoxicacions i avui ha estat Joan Canadell a qui li ha tocat rebre per culpa d’aquest titular manipulat.

El mateix Canadell ho ha desmentit i el citem textualment: “El titular de @LaVanguardia no es correspon amb el contingut de l’entrevista. Davant la pregunta de si tenia sentit encara defensar la independència vaig dir que més que mai, però que els pròxims 6 mesos seran molt durs a les empreses i cal estar al seu costat.”

L’obediència del Grup Godó està molt clara, que també cobra molts diners del govern espanyol. I mai cap govern espanyol no ha invertit en la premsa en català.

I com que també cobren del govern independentista, déu n’hi do quina ganga!, donen una mica de peixet amb l’emissora de ràdio RAC1, que solament se sent al principat, fent veure que és independentista. Els amos no hi tenen cap problema en embutxacar-se els diners que els cauen, però, això sí, farceixen l’emissora de tertulians unionistes i cada cop en controlen més els continguts. I el mateix passa amb els independentistes que escriuen a La Vanguardia: els recomanen que parlin de flors i violes i altres entreteniments.

Vaja, en Canadell reconeixent que ara no es pot, vol dir que aquella independència màgica que ens prometien no funciona, no és real, és una altre enganyifa convergent!?
Per tant el camí real és el de @Esquerra_ERC !! pic.twitter.com/GZnOwJjfkU

— Juan Carlos Gutiérrez (@JuCarlosGB) September 13, 2020

Informa:LAREPUBLICA.CAT (14-9-2020)

426 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: