EL GOVERN PODRIA SANCIONAR LA PLANTILLA DEL BARÇA PEL DINAR A CASA DE MESSI

Polèmica pel dinar de Leo Messi. El futbolista de l’equip masculí del Barça va convidar dilluns els membres de la plantilla i les seves parelles a dinar a casa seva. L’equip masculí el formen una vintena de futbolistes, i cal recordar que la restricció de trobades és encara de sis persones -una mesura que el Govern mantindrà després que decaigui l’estat d’alarma. És per això que el vicepresident amb funcions de president, Pere Aragonès, ha demanat aquest dimarts que els personatges públics “donin exemple”. En aquesta línia, la consellera Meritxell Budó ha explicat en la roda de premsa conjunta que l’Agència de Salut Púbica n’està al cas i que en farà una valoració tècnica per informar sobre “com procedir”.

Aragonès ha insistit que, “si cal, es farà alguna passa més”, a l’espera dels “procediments establerts” i l’informe de l’Agència de Salut Pública. El vicepresident ha fet una crida a complir amb les mesures fixades per frenar els contagis de coronavirus. En aquesta línia, ha reclamat que les personalitats públiques ho facin de manera “més intensa” per “donar exemple”.

La Lliga de futbol ja estudia el dinar a casa de Messi per si es va infringir la llei, i per si els jugadors de l’equip masculí del Barça es van saltar el protocol de mesures anti-covid. De fet, la Lliga ja ha obert un procediment d’informació reservada, el pas previ a l’obertura d’un expedient disciplinari.
Informa:ELMON.CAT (4-5-2021)

298 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: