EL GOVERN RETIRA 200.000 MASCARETES DEFECTUOSES ENVIADES PER ESPANA !

El Govern ha ordenat la retirada de 200.000 mascaretes FFP2, d’una partida de 490.000 que havia enviat el ministeri, davant dels dubtes que s’han plantejat sobre si responen als criteris fixats per la normativa. “Han de ser avaluades perquè s’ha vist que podrien no ser vĂ lides i no complir amb els requisits que ha de tenir una mascareta FFP2”, ha argumentat la consellera de Salut, Alba VergĂŠs.

La consellera responia així a la qßestió sobre les 100.000 mascaretes que el govern espanyol havia enviat a les comunitats autònomes i que el ministeri ha fet retirar perquè són defectuoses.

VergĂŠs ha parlat en la seva resposta d’un total de 200.000 mascaretes que, segons ha dit, el Govern va decidir retirar ahir desprĂŠs que es va detectar que podrien no complir els requisits necessaris. La partida enviada pel ministeri havia estat repartida per la conselleria entre els diferents centres.

Les irregularitats de les mascaretes, de l’empresa Garry Galaxy, van ser detectades per l’Hospital Parc TaulĂ­ de Sabadell, que va plantejar dubtes sobre la seva qualitat. Aquest dimecres, la directora general de FarmĂ cia del Ministeri de Sanitat, Patricia Lacruz, va demanar als diferents governs autonòmics a travĂŠs d’un correu electrònic que procedissin a la “retirada immediata de totes les mascaretes” afectades.
Informa:ELNACIONAL.CAT (17-4-2020)

272 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: