EL GOVERN TANCA TOTES LES DISCOTEQUES I SALES DE FESTA PELS REBROTS

El Govern de la Generalitat tanca totes les discoteques, sales de festa i activitats musicals amb pistes de ball de Catalunya a causa de la situació epidemiològica. Segons han anunciat aquest divendres, el nombre de contagis en augment ha obligat a adoptar “mesures especials de contenció”, entre les quals també hi ha restriccions horàries als restaurants, bars i guinguetes de la seixantena de municipis on ja hi havia restriccions.

El comitè tècnic del Procicat ha anunciat aquesta tarda les noves mesures, que entraran en vigor a partir d’aquest dissabte i tindran una durada de 15 dies. En un comunicat, el Govern ha explicat que correspon als Ajuntaments i a l’Administració de la Generalitat exercir les funcions de vigilància, inspecció i control de les mesures, i que el seu incompliment comportarà sancions.

⚠️ El #PROCICAT suspèn l’obertura al públic de discoteques, sales de ball i sales de festes amb espectacle a Catalunya!

🚫 També queden suspeses a tot el país les activitats musicals amb pistes de ball o espais habilitats fora dels establiments establerts 👇 pic.twitter.com/kd6Q4G0lax

— Salut (@salutcat) July 24, 2020
Horaris de tancament en bars i restaurants
En els municipis on ja hi havia mesures restrictives per contenir els brots de coronavirus, s’estableix ara una nova restricció horària en restaurants, bars, terrasses, guinguetes i bars musicals, que hauran de tancar a mitjanit. Les noves mesures estableixen el mateix horari de tancament per a les activitats de salons de joc, casinos i sales de bingo d’arreu del país.
Informa:ELNACIONAL.CAT (24-7-2020)

360 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: