EL GRUPO GODÓ “AMPLIA LA BASE”: ELS CATALANS ENS CONFORMEM AMB UN NOU MODEL DE FINANÇAMENT

ercar
El Grup Godó amplia la base: “Els catalans ens conformem amb un nou model de finançament”

L’unionisme riu per sota el nas i pensa “però que burros que són els catalans i com n’és de fàcil entabanar-los!”
( JOAN PUIG )

Aquesta és la brillant conclusió de la capçalera del grup de comunicació: som tan bona gent els catalans, que la majoria independentista, democràtica i suficient, ara es conforma no pas amb un concert econòmic sinó amb un nou model de finançament.

La Vanguardia va repetint aquest fals mantra en la seva homilia dominical d’avui. Per al diari, som tan bona gent els catalans, sobretot els independentistes, que malgrat que cada nou model de finançament aprovat ens ensorra una mica més (podeu preguntar-ho a en Joan Puigcercós i el seu equip, que va aprovar el darrer model de finançament) ara hi tornaríem. Malgrat ser majoria suficient i malgrat guanyar l’1-O amb més de la meitat dels vots, segons el grup Godó, ara hi renunciaríem, acceptaríem un nou model de finançament i ni tan sols plantegen l’opció d’adoptar un model de concert econòmic.

I els líders polítics independentistes callats, sense dir res, donant per bona la grollera manipulació de les dades electoral que fa el rotatiu per deduir-ne que, malgrat que l’independentisme guanya democràticament, som tan bona gent que acceptarem les rebaixes i acatarem un nou model d’espoli disfressat de nou model de finançament. És una nova falsedat que, dissortadament, té recorregut per a molts opinadors i mitjans de comunicació suposadament independentistes.

L’actual govern independentista, que ara allarga la seva agonia de moment fins al 30-M, ha acceptat anar perdent el relat amb falses veritats: primer, el debat sobre la “suficiència o no del 50%”; segon, el debat que “l’alternativa és un nou model de finançament”; tercer el debat sobre “la bona gent que són els espanyols progressistes”… tot per intentar que, malgrat que l’independentisme ha guanyat democràticament, ens volen portar a la derrota per la via d’ensabonar-nos amb el “que bona gent que són aquests catalans” mentre que riuen per sota el nas i pensen “però que burros que són els catalans i com n’és de fàcil entabanar-los!”.
Informa:LAREPUBLICA.CAT (18-1-2021)

264 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: