EL LLIBRE ” M’EXPLICO” DE PUIGDEMONT ARRIBA A LA QUARTA EDICIÓ EN UN MES

El llibre M’explico (La Campana) del president, Carles Puigdemont, amb el periodista Xevi Xirgo, ha arribat a la quarta edició. Fa just un mes que arribava a les llibreries la primera edició del llibre recull el testimoni del president sobre els fets entre el gener del 2016 i el 21 de desembre del 2017. Ara, segons ha anunciat Xirgo, la quarta edició ja està disponible. En un Tweet, el periodista ha donat les gràcies a tots els lectors que ho han fet possible.

Doncs sí, moltíssimes gràcies a tots per fer.ho possible un altre cop. Ja tenim la quarta edició al carrer!! pic.twitter.com/OPPbwGogVP

— Xevi Xirgo (@xevi_xirgo) August 20, 2020
El testimoni de Puigdemont
El president a l’exili, Carles Puigdemont, va presentar el 20 de juliol M’explico (La Campana), llibre que recull el que descriu com a “instantànies” dels diferents moments que va viure durant la seva presidència entre gener del 2016 i desembre del 2017.

En una entrevista amb ElNacional.cat amb motiu del Sant Jordi d’Estiu, va abordar alguns dels episodis que apareixen al llibre, com les tempestuoses relacions amb ERC.
Informa:ELNACIONAL.CAT (20-8-2020)

254 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: