“EL MISSATGE ALS POLÍTICS ÉS BEN CLAR: LA GENT NO RENUNCIA A L’1-O I VOL LA INDEPENDÈNCIA ” ( PALUZIE )

La presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, ha assegurat que les mobilitzacions popular per commemorar l’1-O demostren el “valor” que s’atorga al referèndum “tant per la victòria que va representar” com pel “deure” de fer complir el seu mandat. “El missatge als polítics és ben clar. La gent està disposada, mobilitzada, no renuncia a l’1-O, i us demana que feu la independència”, ha assegurat en declaracions als mitjans des de Sant Julià de Ramis. Paluzie ha dit que les marxes que es fan aquest dissabte arreu del país insten a “mantenir la mobilització i la pressió” per “poder preparar una declaració d’independència efectiva”.

La presidenta de l’ANC ha afirmat que tot i que els protestes es fan en llocs on hi va haver una forta actuació policial, l’objectiu és destacar “el coratge de la gent”.

“La idea no és recrear-se en la violència policial, sinó en el coratge de la gent. Malgrat la violència, l’Estat no se’n va sortir, i hi va haver urnes i paperetes pràcticament arreu”, ha assegurat Paluzie.

“Es va votar i es va guanyar”, ha remarcat.
Informa:RACOCATALA.CAT (2-X-2021)

231 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: