EL NOU CONGRÉS DE CULTURA CATALANA PREVEU ACTIVAR-SE EL 2025 AMB UNA VINTENA D’ACTES

El nou Congrés de Cultura Catalana preveu la seva posada en marxa el 2025 amb una vuitantena d’actes arreu del territori. La Universitat Catalana d’Estiu de Prada (Conflent) va acollir ahir un acte on es van explicar els principals avenços en l’organització del nou congrés després que es presentés, ara fa un any i al mateix escenari, la voluntat d’organitzar-lo.

El seu objectiu és convertir-se en un esdeveniment “de gran impacte” que contribueixi a recuperar “l’autoestima col·lectiva”. Per fer-ho, s’articularà al voltant de quatre grans eixos.
Subscripció al butlletí

En total, hi haurà uns vuitanta actes repartits arreu del territori, a més d’alguns esdeveniments específics i d’altres de caràcter especial.

El director del futur congrés, Esteve Plantada, ha subratllat que no visualitzen la proposta com “un conjunt de ponències al voltant d’uns eixos temàtics”, sinó com “un teixit sòlid i viu que tingui impacte en les persones”.

“La idea és repensar una societat transversal amb un ferm equilibri de gènere, territorial i generacional”, ha insistit.
Informa:ELTEMPS.CAT (20-VIII-2023)

62 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: