EL NOU PARANY DEL GOVERN ESPANYOL: ARA, UNS JJOO ESPANYOLS PER A CATALUNYA EL 2034

(JOAN PUIG )
Un dia després que el PSOE hagi rebut la patacada més forta electoralment, la majoria absoluta del PP a Andalusia, els estrategues socialistes han decidit llençar un nou parany al govern català: No a uns JJOO espanyols organitzats per Catalunya el 2030, però obrim la porta per tal que sigui possible el 2034, és a dir quan ja no governin i el govern espanyol estigui en mans del PP.

Com vam escriure ahir a l’editorial, el govern de Pere Aragonès torna a tenir una oportunitat d’or per fer un salt endavant i davant els greus fets per part del govern espanyol més progressista de la història, agafar el lideratge i preparar amb la unitat independentista el nou embat contra un estat espanyol que no vol negociar, sinó imposar.

El govern català hauria d’anunciar el més ràpid possible que no presentarà cap proposta d’organitzar uns JJOO fins que Catalunya sigui independent. Si cau a la trampa de l’ambigüitat, perdrà una molta de credibilitat. La negativa espanyola a què Catalunya organitzi uns JJOO espanyols és la prova més evident que no ens volen, que no ens estimen, només volen poder continuar espoliant els territoris de llengua catalana anomenats els Països Catalans. O despertem o serem liquidats.
Informa:LAREPUBLICA.CAT (21-6-2022)

33 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: