EL PAPA FRANCESC DEFENSA LES UNIONS CIVILS ENTRE PARELLES HOMOSEXUALS

Afirmaci√≥ hist√≤rica del papa Francesc. El l√≠der de la c√ļria vaticana ha reclamat una llei d’unions civils entre parelles del mateix sexe en un documental estrenat aquest dimecres a Roma, dirigit pel rus Evgeny Afineevsky. Francesc, segons diversos mitjans, afirma a la pel¬∑l√≠cula: “Els homosexuals tenen dret a estar en una fam√≠lia. S√≥n fills de D√©u i tenen dret a una fam√≠lia. El que hem de fer √©s crear una llei d’unions civils. Aix√≠ estan coberts legalment. Jo vaig donar suport a aix√≤”.

√Čs una declaraci√≥ pionera pel l√≠der de l’esgl√©sia cat√≤lica, tant per l’historial de papes que l’han precedit al llarg de la hist√≤ria com pel temps en qu√® Bergoglio hi ha estat, des del 2013. Francesc es va oposar al matrimoni entre persones del mateix sexe quan era bisbe de Buenos Aires per√≤ ja va demanar llavors una llei d’unions civils i la necessitat de regular aquesta situaci√≥.

El concepte “fam√≠lia” mostra la profunditat i la claredat amb la qual Bergoglio vol donar suport a les parelles homosexuals i les parelles del mateix sexe. Diversos mitjans apunten que la tria del papa Francesc de fer aquestes declaracions en un documental creat per un director rus apunten al pa√≠s de Vladimir Putin, un dels m√©s agressius i antidrets LGTBIQ.
Informa:NACIODIGITAL.CAT (21-10-2020)

165 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: