EL PARLAMENT ACTUAL NO EXISTEIX PER A LA MAJORIA DE CATALANS: ME L’HAN ANUL¬∑LAT

“No tinc Parlament”
( TONI STRUBELL)

√Čs molt senzill el que haig de dir. Com a ciutad√† de Catalunya, no tinc Parlament. Me l‚Äôhan anul¬∑lat entre uns i altres. Tinc, aix√≤ s√≠, un edifici militar constru√Įt pel destructor de la naci√≥ catalana, Felip V, all√† al Parc de la Ciutadella, on s‚Äôhi reuneixen unes persones votades per representar-hi els seus partits. Per√≤ no √©s un lloc on hi estigui representat la voluntat de la majoria del poble catal√†.

Al contrari del que passa a tots els parlaments democr√†tics del m√≥n, aquella instituci√≥ est√† inhabilitada per representar la voluntat majorit√†ria del poble per al qual no existim. √Čs m√©s, fixeu-vos que n‚Äô√©s de monstru√≥s, seran multats o inhabilitats tots els qui intentin fer que s‚Äôhi faci efectiva la nostra voluntat. All√≤ no √©s el nostre Parlament sin√≥ el Parlament de l‚Äôannexionisme. √Čs una instituci√≥ que avala la voluntat de la minoria contr√†ria a la capacitat de decidir del poble catal√†. All√≤ que volen els partits de l‚Äôoposici√≥ unionista i 78ista √©s el que hi acabar√† prevalent en tots els camps. Les lleis progressistes i impulsores de pa√≠s hi seran sistem√†ticament anul¬∑lades.

Això sí, tenim una excel·lent presidenta del Parlament, Laura Borràs, a qui el Deep State espanyol fa mans i mànigues per descavalcar amb l’aquiescència dels partits rivals. Però Parlament no. Crec que a partir d’ara ho hem de tenir ben en compte. Així com el govern de Vichy no existia per a De Gaulle, el Parlament actual no existeix per a la majoria de catalans avui. Els catalans no tenim Parlament.
Informa:RACOCATALA.CAT (9-3-2022)

181 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: