EL PARLAMENT BALEAR DEMANA AL GOBIERNO QUE LES TESIS DOCTORALS PUGUIN ESCRIURE’S EN CATALÀ

La ComissiĂł d’EducaciĂł, Universitat i Recerca del Parlament ha aprovat una ProposiciĂł No de Llei (PNL) amb la qual insta el Govern espanyol a eliminar l’obligatorietat que les tesis doctorals o treballs de recerca siguin escrits en llengua castellana per a optar a les ajudes estatals i puguin estar escrits en altres llengĂźes oficials de l’Estat.

Es tracta d’una iniciativa, presentada per MÉS per Mallorca i MĂŠs per Menorca, que ha estat aprovada aquest dijous per la Cambra. D’altra banda, durant la ComissiĂł s’ha aprovat la sol¡licitud de compareixença del rector de la Universitat de les Illes Balears (UIB), Llorenç Huguet, perquè informe sobre les mesures extraordinĂ ries posades en marxa per la UIB davant la situaciĂł de pandèmia de la Covid-19.

AixĂ­ mateix, la ComissiĂł ha rebutjat una segona PNL, registrada per Cs, relativa a la implantaciĂł del professional d’infermeria en tots els centres educatius de les Illes. La portaveu d’EducaciĂł de Cs en el Parlament, Patricia Guasp, ha explicat que ÂŤels professionals sanitaris defensen la implantaciĂł generalitzada d’aquesta figura, ja que pot suposar un benefici inqĂźestionable per als alumnes, les famĂ­lies, el professorat i la resta de la comunitat educativaÂť.
Informa:DBALEARS.CAT (26-2-2021)

196 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: