EL PARTIT PURAMENT MÉS INDEPENDENTISTA GUANYA A RIPOLL

El partit d’extrema dreta Aliança Catalana ha guanyat les eleccions municipals a Ripoll amb 6 regidors. Tot i que la llista encapçalada per Sílvia Orriols és la més votada, és probable que no pugui governar pels possibles pactes de les altres forces, que sumen més regidors. Junts ha obtingut 3 regidors, ERC 3, PSC 2, CUP 2 i Independents de Ripoll 1.
Publicitat

Ha sigut la sorpresa de la nit electoral, juntament amb la forta caiguda de Junts. Manoli Vega, successora de l’alcalde històric Jordi Munell, que havia governat durant 12 anys a la ciutat, s’ha quedat amb 3 representants, 5 menys, i només un 17% dels vots, seguit molt de prop d’ERC també amb 3. El PSC, amb Enric Pérez, s’ha quedat amb 2, un menys, mentre que la CUP ha mantingut els 2 regidors. El partit independent de Joaquim Colomer també ha aconseguit entrar amb 1 representant.

Aliança Catalana va néixer com a escissió del Front Nacional de Catalunya. Orriols, que té un discurs obertament islamòfob, ha celebrat en una piulada: “D’aquí estant, ho reconquerirem tot”.
Informa:ELPUNTAVUI.CAT (28-V-2028)
N.de la R.
Faig esment d’aquesta notícia perquè tots els mitjans de comunicació s’han posat d’acord en assenyalar que a Ripoll ha guanyat un partit feixista. Si ser feixista és voler que el català sigui llengua oficial única i que es reguli la immigració aleshores és que tots ens hem begut l’enteniment. No oblidem tampoc que de Ripoll van sortir els principals components dels atemptats de Barcelona i de Cambrils i que les ferides encara no estan tancades en aquesta població.Per alguns sembla com si els habitants de Ripoll en fossin culpables.Així que no perdeu el nord.

Informa:ELPUNTAVUI.CAT (28-V-2023)

140 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: