EL PDeCAT I NO LA CUP HA ENVIAT MAS A LA PAPERERA DE LA HISTÒRIA

“El PDeCAT passa el cot√≥ “.
“S√≥n ells, i no la CUP, els qui hauran enviat Artur Mas a la paperera de la hist√≤ria ”

La rebotida descomunal del 14-F ha estat per al ‚Äútants caps tants barrets‚ÄĚ que alguns sobiranistes/independentistes han mantingut fins al final. Posem que parlo de l‚Äôexperiment Prim√†ries, que va inspirar per les municipals el fil√≤sof Jordi Graupera (5.940 vots). Posem que parlo del FNC (4.979 vots). Posem que parlo del PNC de Marta Pascal, la Marta Pascal que va perdre la por i que es va esquilar en p√ļblic (4.583 vots).

I posem que parlo, naturalment, del PDeCAT de Maria Àngels Chacón (77.059 vots), que ha aconseguit el que no va aconseguir la CUP: enviar Artur Mas a la paperera de la història. Més enllà de la política ficció que alguns han alimentat sobre quin rasclet hauria recollit els seus vots si no s’haguessin presentat, trobo interessant veure si seran capaços de fer mutis de manera digna. Serà difícil. Els finals, per als perdedors, són els pitjors. De fet, els de Primàries i els de la Pascal, ja tant li fot. Qui ha de passar la prova del cotó és el PDeCAT.

√Čs resistir√† a acceptar el veredicte de les urnes i baladrejar√† en boca d‚Äôuns diputats al Congr√©s que desapareixeran en la propera convocat√≤ria d‚Äôeleccions espanyoles? Provar√† encara de fer valer no s√© qu√® en nom d‚Äôuns alcaldes, regidors i diputats provincials que desapareixeran en la propera convocat√≤ria d‚Äôeleccions municipals? Encara reivindicaran drets electorals les properes convocat√≤ries? Mitjan√ßaran i mendicaran o arriaran bandera i entregaran la pla√ßa?
Informa:ELPUNTDIARI.CAT (24-2-2021)

154 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: