EL PDeCAT I NO LA CUP HA ENVIAT MAS A LA PAPERERA DE LA HISTÒRIA

“El PDeCAT passa el cotó “.
“Són ells, i no la CUP, els qui hauran enviat Artur Mas a la paperera de la història ”

La rebotida descomunal del 14-F ha estat per al “tants caps tants barrets” que alguns sobiranistes/independentistes han mantingut fins al final. Posem que parlo de l’experiment Primàries, que va inspirar per les municipals el filòsof Jordi Graupera (5.940 vots). Posem que parlo del FNC (4.979 vots). Posem que parlo del PNC de Marta Pascal, la Marta Pascal que va perdre la por i que es va esquilar en públic (4.583 vots).

I posem que parlo, naturalment, del PDeCAT de Maria Àngels Chacón (77.059 vots), que ha aconseguit el que no va aconseguir la CUP: enviar Artur Mas a la paperera de la història. Més enllà de la política ficció que alguns han alimentat sobre quin rasclet hauria recollit els seus vots si no s’haguessin presentat, trobo interessant veure si seran capaços de fer mutis de manera digna. Serà difícil. Els finals, per als perdedors, són els pitjors. De fet, els de Primàries i els de la Pascal, ja tant li fot. Qui ha de passar la prova del cotó és el PDeCAT.

És resistirà a acceptar el veredicte de les urnes i baladrejarà en boca d’uns diputats al Congrés que desapareixeran en la propera convocatòria d’eleccions espanyoles? Provarà encara de fer valer no sé què en nom d’uns alcaldes, regidors i diputats provincials que desapareixeran en la propera convocatòria d’eleccions municipals? Encara reivindicaran drets electorals les properes convocatòries? Mitjançaran i mendicaran o arriaran bandera i entregaran la plaça?
Informa:ELPUNTDIARI.CAT (24-2-2021)

236 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: