EL “POL√íNIA” I ” CON SI FOS AHIR” TORNARAN FINALMENT AL NOVEMBRE

El Pol√≤nia i Com si fos ahir tornaran a TV3 al novembre, amb la temporada de la tardor. Aix√≠ ho ha confirmat aquest dimarts la Corporaci√≥ Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), que ha justificat l’ajornament de l’emissi√≥ de nous cap√≠tols del programa de s√†tira pol√≠tica i de la s√®rie de ficci√≥ dels migdies per la forta caiguda dels ingressos publicitaris, que ha obligat la cadena a tancar el curs amb una previsi√≥ d’ingressos de 15 milions d’euros menys.

Els dos projectes, doncs, es reincorporaran a la graella de la televisi√≥ p√ļblica, un escenari que no estava gens clar fa poc m√©s d’una setmana. Recuperar-los, segons la CCMA, havia estat “voluntat expressa” des d’un principi. Ho faran, aix√≤ s√≠, dos mesos despr√©s del que seria habitual -despr√©s de l’estiu-.

El director de TV3, Vicent Sanchis, va obrir la porta fa una setmana a la desaparici√≥ dels dos productes. La not√≠cia va aixecar molta polseguera, fins al punt de mobilitzar diversos actors i actrius catalanes per reclamar “salvar” la producci√≥ de ficci√≥ en catal√† a la Corporaci√≥ Catalana de Mitjans Audiovisuals.
Informa:NACIODIGITAL.CAT (7-7-2020)

185 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: