EL PP RECULL UNES POQUES SIGNATURES CONTRA ELS INDULTS A LA PLAÇA D’ESPANYA A BARCELONA

Unes desenes de persones han secundat la recollida de signatures organitzada aquest diumenge pel PP contra els indults als lĂ­ders independentistes i “a favor de la convivència, la concòrdia i l’estat de dret”. La campanya va arrencar fa quinze dies a les seus del partit, i ara s’ha traslladat al carrer, a Barcelona, coincidint amb la manifestaciĂł per la mateixa causa que s’ha celebrat a la plaça e ColĂłn de Madrid.

A la plaça d’Espanya de la capital catalana han estat pocs els ciutadans que s’han apropat a signar el document. El vicesecretari d’organitzaciĂł del PP a Catalunya, Miguel Ángel Ochoa, ha dit no obstant això que la iniciativa ĂŠs “en defensa dels milions de catalans que respecten la llei”. Ochoa ha afirmat que no es pot “premiar aquells que amenacen amb tornar a delinquir”.

El PP ha convocat a Barcelona i a diverses capitals de provĂ­ncia de tot l’Estat punts de recollida de signatures que sĂłn, en la seva literalitat, “en defensa de la ConstituciĂł, la JustĂ­cia i la igualtat de tots els espanyols” i “a favor de la convivència, la concòrdia i l’estat de dret”. El document, que cal signar amb noms i cognoms, DNI, correu electrònic i telèfon mòbil, demana l’adhesiĂł contra “els indults del govern de Pedro SĂĄnchez als condemnats per sediciĂł i malversaciĂł”.

Malgrat que els populars van muntar una parada davant la seva seu, a la capital catalana, aquest ha estat el primer a la via pĂşblica, entre les dotze i la una del migdia. Durant aquesta hora han estat pocs els qui s’hi han apropat. No mĂŠs d’algunes desenes de persones.

Sense acceptar preguntes dels periodistes, Ochoa ha argumentat que la campanya de signatures contra els indults s’ha activat perquè “ĂŠs molt greu premiar aquells que amenacen amb tornar a delinquir i no es pot permetre en cap democrĂ cia”. Sense “justĂ­cia i llei” no hi pot haver tranquil¡litat a Catalunya; diem no als indults i sĂ­ a la justĂ­cia”, ha rematat.
Informa:NACIODIGITAL.CAT (13-6-2021)

44 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: