EL PP RECULL UNES POQUES SIGNATURES CONTRA ELS INDULTS A LA PLA√áA D’ESPANYA A BARCELONA

Unes desenes de persones han secundat la recollida de signatures organitzada aquest diumenge pel PP contra els indults als l√≠ders independentistes i “a favor de la conviv√®ncia, la conc√≤rdia i l’estat de dret”. La campanya va arrencar fa quinze dies a les seus del partit, i ara s’ha traslladat al carrer, a Barcelona, coincidint amb la manifestaci√≥ per la mateixa causa que s’ha celebrat a la pla√ßa e Col√≥n de Madrid.

A la pla√ßa d’Espanya de la capital catalana han estat pocs els ciutadans que s’han apropat a signar el document. El vicesecretari d’organitzaci√≥ del PP a Catalunya, Miguel √Āngel Ochoa, ha dit no obstant aix√≤ que la iniciativa √©s “en defensa dels milions de catalans que respecten la llei”. Ochoa ha afirmat que no es pot “premiar aquells que amenacen amb tornar a delinquir”.

El PP ha convocat a Barcelona i a diverses capitals de prov√≠ncia de tot l’Estat punts de recollida de signatures que s√≥n, en la seva literalitat, “en defensa de la Constituci√≥, la Just√≠cia i la igualtat de tots els espanyols” i “a favor de la conviv√®ncia, la conc√≤rdia i l’estat de dret”. El document, que cal signar amb noms i cognoms, DNI, correu electr√≤nic i tel√®fon m√≤bil, demana l’adhesi√≥ contra “els indults del govern de Pedro S√°nchez als condemnats per sedici√≥ i malversaci√≥”.

Malgrat que els populars van muntar una parada davant la seva seu, a la capital catalana, aquest ha estat el primer a la via p√ļblica, entre les dotze i la una del migdia. Durant aquesta hora han estat pocs els qui s’hi han apropat. No m√©s d’algunes desenes de persones.

Sense acceptar preguntes dels periodistes, Ochoa ha argumentat que la campanya de signatures contra els indults s’ha activat perqu√® “√©s molt greu premiar aquells que amenacen amb tornar a delinquir i no es pot permetre en cap democr√†cia”. Sense “just√≠cia i llei” no hi pot haver tranquil¬∑litat a Catalunya; diem no als indults i s√≠ a la just√≠cia”, ha rematat.
Informa:NACIODIGITAL.CAT (13-6-2021)

83 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: