EL PRESIDENT PUIGDEMONT JA HA ARRIBAT: ” HEM ENTRAT A CATALUNYA “

Aquest migdia han aterrat a Carcassona i ara ja han trepitjat la Catalunya Nord. El president Carles Puigdemont i l’ara eurodiputada Clara Ponsatí han arribat a Salses. Puigdemont ha publicat en un tuit: “Hem entrat a Catalunya. Molt contents i emocionats de tornar a trepitjar terra catalana com a persones lliures, després de més de dos anys i tres mesos vivint a l’exili. Gràcies a tothom que ho ha fet possible”.

Carles Puigdemont
✔
@KRLS
Hem entrat a Catalunya. Molt contents i emocionats de tornar a trepitjar terra catalana com a persones lliures, després de més de dos anys i tres mesos vivint a l’exili. Gràcies a tothom que ho ha fet possible. #nosurrender #LlibertatPresosPoliticsiexiliats

El moment també ha estat immortalitzat per l’advocat Gonzalo Boye que els ha acompanyat.

Gonzalo Boye
✔
@boye_g
Ya está

La fotografia que acompanya l’escrit és des de la Porta dels Països Catalans a Salses, el primer poble de domini català. L’obra és de l’escultor Emili Armengol i marca simbòlicament l’entrada als Països Catalans. Aquesta escultura es va inaugurar l’any 2003 i va ser finançada per la Unió per la Regió Catalana. El monument, des de dalt, recorda un falç, en referència al cant d’Els Segadors i per la part frontal, les quatre barres.
Informa:ELNACIONAL.CAT (28-2-2020)

826 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: