EL PRESIDENT TORRA, A LA PORTA D’UN NOU JUDICI ACUSAT DE DESOBEDIÈNCIA :VENJANÇA ANTIINDEPENDENTISTA

L’Audiència de Barcelona ha desestimat el recurs d’apel·lació del president de la Generalitat Quim Torra en la segona causa per desobediència, de manera que el deixa a les portes d’un nou judici per haver desobeït l’ordre del TSJC de retirar de manera permanent la pancarta del Palau de la Generalitat que reclamava la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats. Després d’haver refusat el recurs d’apel·lació, Torra ja no pot presentar-ne cap més abans l’obertura del judici oral.

En un comunicat, Torra diu que “la justícia espanyola demostra un cop més la seva determinació repressiva en defensa d’un interès polític concret a favor de la unitat indivisible de l’estat espanyol”. “Al Regne d’Espanya no hi ha justícia pels independentistes catalans, tan sols set de venjança contra l’esclat democràtic que va arribar al seu punt àlgid l’octubre del 2017”, afegeix.

Torra, a la jutge de la segona causa: “L’acusació és correcta si ‘contumaç rebel·lia’ vol dir plantar-se davant l’estat”

El president, que ja va ser inhabilitat per una causa de naturalesa similar, diu que “no confia ni reconeix la capacitat d’administrar justícia per part dels òrgans judicials espanyols a Catalunya”.
Informa:VILAWEB.CAT (4-5-2021)

236 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: