EL PRESIDENT TORRA POSA LES SEVES XARXES SOCIALS A DISPOSICIÓ DE PROPOSTES PER LA CONSCIÈNCIA LINGÜÍSTICA

El president represaliat, Quim Torra, ha encetat una campanya per fomentar la presa de consciència lingüística. Per fer-ho, farà servir les seves xarxes socials com a altaveu per rebre propostes, històries o missatges motivadors de persones de tot l’àmbit lingüístic, i d’aquesta manera fer que la gent hi doni suport.

En un comunicat, Torra convida a tots els usuaris de les xarxes socials a fer córrer les etiquetes #llenguaviva i #paísviu, amb l’objectiu de “compartir aportacions que puguin afavorir la situació actual i el futur de la llengua”. L’acció també es farà coincidir amb la Diada de Sant Jordi, coneguda per ser un dia “d’acció per la llengua”.

“Des de l’oficina del president, volem dedicar el mes d’abril a reflexionar sobre la situació de la llengua catalana”, ha expressat el president en un vídeo que ha compartit a Twitter.

Informa:LAREPUBLICA.CAT (15-4-2021)
N.de la R.
Cal lloar aquesta iniciativa del president Torra.(Els qui cerquin tres peus al gat perquè tracto encara de president a Quim Torra haurien de saber que els expresidents de la Generalitat sempre conserven el títol de president.Gracias).El ha demostrat sempre una coherència lingüística com ho demostra que, fins allà on tenim constància, ha escrit en català al rei i a Pedro Sánchez . Tot amb tot, hauria estat més pràctic que durant la seva presidència hagués fet complir la llei del Consum que obliga, per exemple, a tots els bars i restaurants a tenir la carta en català.Això està aprovat pel Tribunal Colonial(TC) ! Tant costa fer complir aquesta llei? Oi que els bars i restaurants han de passar periòdicament inspeccions? Ì què dir sobre l’etiquetatge del productes en català? Vergonya, sneyors, vergonya. Penso que Torra és un home d’una sola peça també lingüísticament parlant, però el seu govern va ser molt feble pel que fa a la “normalització” lingüística.I en el cas de la falta d’aplicació de la llei del Consum no en té la culpa ni els tribunals espanyols. Quedi dit i escrit.

287 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: