EL PSC, AL PARLAMENT: EL TALL DE LA MERIDIANA “S’HA D’ACABAR “

El PSC manté l’ofensiva contra el tall de la Meridiana. Els socialistes han anunciat que portaran al Parlament una pregunta dirigida al Govern en què demanaran des de quan es fa la protesta, si van ser comunicats, quants informes han enviat els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana i s’hi han fet suggeriments al respecte. L’encarregat de plantejar les preguntes serà el diputat Carles Castillo, que ha rebut el suport del primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni: “Els talls diaris de la Meridiana s’han d’acabar”.

La posició dels socis de govern d’Ada Colau ha estat marcada pel tinent d’alcaldia de Seguretat i Prevenció, Albert Batlle, que va enviar una carta al conseller d’Interior, Miquel Buch, per protestar contra el tall. Ara, però, els socialistes fan un pas més i eleven la qüestió a la cambra catalana. “No té cap sentit continuar amb unes protestes que a hores d’ara l’única repercussió que tenen és perjudicar els veïnes i les veïnes i els comerciants”, ha reblat Collboni.

En un comunicat, el PSC sosté que “defensa el dret a la manifestació”, però que la protesta a Meridiana “porta molts dies”. A més, consideren que està perjudicant als veïns i comerciants i a la “mobilitat d’un dels eixos d’entrada i sortida més importants de la ciutat de Barcelona”. Així, finalmen, exigeixen que Buch “intervingui amb la màxima celeritat possible”.
Informa:ELMON.CAT (22-2-2020)

184 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: