EL PSOE √ČS QUI AGUANTA LA MONARQUIA: LA XARXA BULL

Diferents analistes han coincidit en un debat a la xarxa que √©s el PSOE qui aguanta la monarquia espanyola, una opini√≥ que s’ha est√®s despr√©s de la compareixen√ßa del president espanyol, Pedro S√°nchez, en roda de premsa a la Moncloa.

L’activista independentista Albert Pereira ha indicat que aquest ha estat precisament el missatge que ha volgut donar S√°nchez en la roda de premsa. “La monarquia espanyola no podria sobreviure amb el suport nom√©s dels partits de dreta, mon√†rquics per naturalesa. El suport del PSOE √©s fonamental. I S√°nchez ha sortit a dir que aix√≤ no canvia”, ha indicat.

“Una gran difer√®ncia entre la situaci√≥ actual i la del 1931 √©s que llavors tota l‚Äôesquerra espanyola era republicana, i ara el PSOE dona ple suport a la monarquia. Per aix√≤ el PSOE √©s el partit m√©s important per al r√®gim: la monarquia no cau -ni caur√†- gr√†cies al PSOE”, ha afegit.

El periodista Jonathan Mart√≠nez ha coincidit que mentre governi el PSOE la monarquia espanyola seguir√†. “√Čs trist, per√≤ perqu√® caigui la monarquia ha de caure el PSOE”, ha manifestat. En termes semblants s’ha expressat el periodista Ignacio Cembrero a La Sexta, donant per fet que la monarquia espanyola no s’enfonsar√† perqu√® el PSOE l’aguanta.

El professor de la Universitat Ramon Llull Francesc Vilallonga ent√©n que tot el govern espanyol √©s copart√≠cep d’aquest suport a la pr√†ctica, Podemos incl√≤s. “Ara mateix, el pilar fonamental que aguanta la monarquia √©s el govern PSOE-Podemos. Nom√©s amb la dreta, ja hauria caigut”, ha apuntat.

Altres han retret a S√°nchez que el 14 d’abril publiqui tuits referents a la Rep√ļblica espanyola, quan despr√©s esdev√© puntal de la monarquia.

El president espanyol ha aprofitat aquesta tarda la roda de premsa de balan√ß de govern, per sortir en defensa de la monarquia espanyola, i del r√®gim del 78, mentre s’ha negat a explicar la intervenci√≥ que ha tingut el seu executiu en la fuga de Joan Carles I, al¬∑legant que √©s mat√®ria confidencial.

El mandatari espanyol fins i tot ha evitat explicar a quin pa√≠s √©s hores d’ara el monarca em√®rit, i ha assegurat que ho desconeix. “No tinc informaci√≥ d’on √©s”, ha deixat anar.
Informa:ELNACIONAL.CAT (4-8-2020)

103 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: