EL PSOE NO VOL UN GOVERN AMB INDEPENDENTISTES

La vicepresidenta en funcions del govern espanyol, Carmen Calvo, ha manifestat que la fĂłrmula per evitar unes noves eleccions Ă©s formar “un govern progressista que no s’hagi de sustentar sobre l’independentisme”. Com Ă©s habitual, Calvo ha carregat contra Podemos, instant als de Pablo Iglesias que “assumeixin la seva responsabilitat”.

La dirigent socialista, que ha assistit aquest matĂ­ a la presa de possessiĂł de Javier LambĂĄn com a president del Govern d’AragĂł, ha declarat, davant dels mitjans, que el PSOE amb 123 escons ha assolit “una gran victĂČria electoral”. Ha insistit que el seu partit ha intentat durant tot el mes de juny, que Unidas Podemos “comprenguĂ©s que l’important Ă©s el programa, els objectius, les polĂ­tiques i desprĂ©s els altres elements”.

AixĂ­ mateix, Calvo ha demanat responsabilitat per a les dretes espanyoles ressaltant que Espanya no Ă©s una paraula buida i ha de ser tambĂ© la seva responsabilitat. Ha considerat que “no poden obstaculitzar la majoria que ha sortit de les urnes, que Ă©s una majoria clara, no suficient”. En aquest sentit ha afegit que els partits de dretes “haurien d’aplanar el camĂ­” per facilitar una investidura.

Tot i aixĂ­, Calvo Ă©s optimista i creu que encara tenen temps per davant i estĂ  convençuda que es pot investir SĂĄnchez com a president, sempre i quan els partits ocupin el seu lloc i se sĂ piga si “construeixen o destrueixen”.

Informa:ELNACIONAL.CAT (3-8-2019)

290 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: