EL PÚBLIC TORNA ALS ESTADIS: LA LLIGA COMENÇARÀ AMB UN 40% DE L’AFORAMENT

El govern espanyol, a través de la ministra de Sanitat, Carolina Darias, ha comunicat aquest dimecres la reobertura d’estadis i recintes esportius amb un 40% de l’aforament si és en l’aire lliure, i d’un 30% en espais tancats. La mesura s’aplicarà a partir del 13 d’agost i es revisarà a finals de mes. La decisió coincideix amb la tornada de la Lliga espanyola de futbol, que comença el mateix dia 13.

Darias ha explicat que els abonats i el públic local tindran “preferència per entrar als estadis”, de manera que l’afició que no juga a casa, eviti els desplaçaments. L’acord ha comptat amb el suport de tots els membres del consell interterritorial de sanitat, que inclou tots els responsables de sanitat de les comunitats autònomes. En aquest sentit, totes les autonomies compliran amb la decisió, i per tant, serà possible tornar als estadis arreu de l’Estat a partir de la segona quinzena d’agost.

La decisió d’ampliar l’aforament no afecta, de moment, el trofeu Joan Gamper, que es disputarà el proper 8 d’agost a l’estadi Johan Cruyff amb un aforament màxim de 3.000 persones. Anteriorment, el Barça havia proposat a Salut celebrar el partit amb un 20% de l’aforament al Camp Nou, però el departament va rebutjar la proposta del club.
Informa:NACIODIGITAL.CAT (4-VIII-2021)

116 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: