EL PUNTAVUI TV DEIXA PAS A CANAL 4

El mapa televisiu catal√† recupera un canal: el grup audiovisual de les Illes Balears Canal 4 s’ha fet amb la llic√®ncia de l’antic Canal Catal√† (desaparegut el 2014), i que va ser reutilitzada fins el 31 de desembre de 2019 per El Punt Avui. Segons ha pogut saber EN Blau, l’empresari itali√† Nicola Pedrazzoli ha venut la freq√ľ√®ncia de TDT a la televisi√≥ auton√≤mica privada balear, que √©s a punt d’engegar la nova singladura de la cadena. Pedrazzoli, segons aquestes fonts, havia estat preparant la resurrecci√≥ del canal i fins i tot tenia aparaulats fitxatges rellevants per a la seva graella, per√≤ finalment s’ha fet enrere i s’ha desfet del negoci a favor de Canal 4. A Internet es pot trobar el que havia de ser el v√≠deo corporatiu del projecte de l’itali√†. Queda el dubte de si els nous propietaris el faran servir:

En tot cas, EN Blau pot confirmar que el nou canal t√© tancats alguns programes per a la seva imminent estrena. Un d’ells estar√† condu√Įt per l’Albert Les√°n, presentador de ‘El Rondo’ a TVE, un professional amb passat a Canal Catal√† i fidel escuder de Javier C√°rdenas al llarg de la seva carrera. Fa setmanes que el comunicador va anunciar que plegava de R√†dio Estel, on presentava un magaz√≠n for√ßa irrellevant en termes d’audi√®ncia, i feia bullir l’olla amb un nou projecte “sorprenent”. La sorpresa √©s aquesta: ser√† una de les cares visibles de la nova graella, dirigint i presentant un programa els migdies que “es para reir” i que “no es de deporte”, i que el mateix Les√°n (que t√© tancades les seves xarxes despr√©s d’uns incidents ‘marca de la casa’ amb alguns tuitaires) diu que podria arrencar a partir del pr√≤xim dia 16. El que s√≠ sabem √©s que ha tocat diferents personatges coneguts del panorama medi√†tic catal√† per portar-los al programa.

Algunes fonts tamb√© apunten a que Carlos Fuentes, el sacerdot i presentador del cancel¬∑lat ‘Ara i Aqu√≠’ de TVE Catalunya (com ‘El Rondo’) tamb√© formar√† part de la nova cadena, recuperant el format que va presentar al Canal Catal√†, el ‘Catalunya Opina’. Seguirem atents als esdeveniments al voltant de la nova cadena, tot i que l’aposta encara no sembla gaire ambiciosa per competir amb TV3.

Informa:ELNACIONALCAT (10-3-2020)
N.de la R.
Bentornat Canal Catal√† si la programaci√≥ √©s essencialment en catal√†.Caldr√† estar-hi ben atents, perqu√® no tenim pas gaire televisi√≥ en la nostra llengua. D’altra banda, d’en√ß√† de la desaparici√≥ del PuntAvui TV gaireb√© no se’n sabia res i va desapar√®ixer sense pena ni gl√≤ria com si no fos important.Valga’ns Deu! A veure si ara es consolida la televisi√≥ privada en catal√†-

725 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: