EL RCD MALLORCA S’ABAIXA ELS PANTALONS DAVANT UNA PIULADA CATALANOFÒBICA

El RCD Mallorca ha publicat aquest matí una piulada en la qual comunicava el condol per mort de Miquel Busquets, abonat número 4 del club.

La notícia, però, no ha estat el fet de la publicació del missatge, escrita en català, sinó una de les respostes al tuit amb una clara mostra de catalanofòbia. La piulada del club mostrant el condol ha estat la següent:
9h
🖤
Enviam el nostre condol a la família de Miquel Busquets, abonat número 4 del club, que ens va deixar el passat divendres

👺
Enyorarem el teu suport incondicional

I concretament, la piulada en català del Mallorca enviant el condol a la família de l’abonat ha rebut la següent resposta: “Hablemos en español.En español nos entendemos ”

La cosa no ha acabat aquí, sinó que el club ha respost breument el tuit. Segurament, el que ningú s’esperava era el que ha succeït, i és que el Mallorca ha decidit respondre-li traduint la piulada al castellà per tal que tothom ho entengués, quan el mateix compte de Twitter té una opció de traducció automàtica de piulades.

Sens dubte, una situació lamentable que el Mallorca no ha sabut reconduir, sense defensar la llengua oficial de les xarxes oficials del club.

Els tuits criticant la piulada de “Hablen en Español!” no s’han fet esperar, però el club no ha estat a l’altura i ha decidit simplement traduir el missatge en lloc de defensar la llengua amb la qual s’expressen amb tota normalitat.

El jugador mallorquí del Barça B Josep Jaume Busquets, actualment cedit al CF Badalona de Segona Divisió B, ha volgut mostrar el condol en catala per la mort del seu familiar citant la piulada del club de la seva terra i en el qual jugava abans d’arribar a la Masia a la temporada 2015/16.

El jove central de 20 anys va renovar amb el club blaugrana el passat 14 de juliol i durant aquesta temporada està jugant cedit al conjunt escapulat. En total, acumula 474 minuts jugats repartits en 7 partits.

Informa:ELTEMPS.CAT (21-2-2021)

247 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: