EL TALL NÚMERO 39 DE LA MERIDIANA HA QUEDAT A MITGES PELS MOSSOS

El tall número 39 de la Meridiana ha quedat a mitges. Els antiavalots de la Brigada Mòbil (BRIMO) dels Mossos d’Esquadra els han desallotjat deu minuts després d’haver començat la protesta diària. Sis furgonetes de la policia catalana ha arribat a l’enllaç de l’avinguda Meridiana amb el passeig de Fabra i Puig. Després d’avisar per megafonia d’una “acció imminent”, desenes d’antiavalots han marxat contra el tall. La reacció dels manifestants ha estat unànime: se n’han anat caminant. Molts d’ells, això sí, cridant “vergonya”.

L’operatiu dels Mossos ha desplegat un cordó policial al llarg del passeig de Fabra i Puig i han permès que el trànsit es restableixi tant en aquesta via com a la Meridiana. Com a resposta, els concentrats han decidit canviar d’emplaçament i posar-se en marxa per tallar un altre punt. De moment, han començat una marxa baixant pel passeig de Fabra i Puig. S’estableixen a la cruïlla del passeig de Fabra i Puig amb el carrer de Concepción Arenal. Criden consignes de suport a tots els represaliats a partir de la sentència de l’1-O. Tallen tots dos carrils del passeig, així com Concepción Arenal.

Finalment, després de 10 minuts, la BRIMO ha repetit el mateix mètode per desallotjar el tall de trànsit. La gent mobilitzada, de nou, s’ha retirat ràpidament i el trànsit s’ha normalitzat.

Precisament ahir, el tinent d’alcaldia i responsable de l’àrea de de Seguretat, Albert Batlle, va anunciar que el govern municipal volia acabar amb els talls de trànsit diaris. “És un problema d’ordre públic, hi ha una manifestació no comunicada que crea molts inconvenients i és voluntat nostra posar-hi fi”, va apuntar Batlle. Les seves declaracions arribaven immediatament després d’haver desallotjat, ràpidament però amb alguna càrrega, la plaça d’Universitat. En aquell cas, l’ocupació amb tendes de campanya va ser de 20 dies, però de manera permanent.

Informa:ELMON.CAT (21-11-2019)

352 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: