EL TRIBUNAL DE COMPTES ACCEPTA LES FIANCES PER PAGAR L’1-O

El Tribunal de Comptes ha acceptat que les fiances que els dirigents independentistes ja van abonar al Tribunal Suprem i al jutjat d’instrucció 13 de Barcelona serveixin per a pagar la fiança de 4.146.274,97 euros que reclama per l’1-O. Segons fonts del Tribunal de Comptes, la instructora de la causa ja ha ordenat que la fiança del Suprem, de 2.135.948,60 euros, quedi a disposició del Tribunal de Comptes i és pendent que el jutjat 13 de Barcelona respongui per fer igual amb els 5 milions d’euros de fiança que ja va demanar als investigats per l’1-O.

D’aquesta manera, quedaria assegurada la quantitat que el Tribunal de Comptes reclama i no caldria embargar béns a les trenta-dues persones acusades de ser responsables del suposat desviament de fons públics per a fer realitat el referèndum del Primer d’Octubre del 2017.

Fins ara, la Caixa de Solidaritat havia recaptat només 1,6 milions d’euros dels 4,1, però amb la suma dels dos imports no serien necessaris. El termini per a abonar la fiança acaba avui.
Informa:VILAWEB.CAT (17-2-2020)

392 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: