EL TSJC CONFIRMA QUE TORRA HAURÀ DE DECLARAR PELS LLAÇOS GROCS

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha confirmat que el president de la Generalitat, Quim Torra, ha estat citat a declarar com a investigat el proper 15 de maig per la querella que la Fiscalia Superior va presentar per desobediència a les resolucions de la Junta Electoral Central (JEC) que l’obligaven a retirar dels edificis de la Generalitat els llaços grocs i les pancartes a favor dels polítiques independentistes presos.

L’instructor de la causa ha signat aquest dilluns la providència que fixa l’assenyalament per a la seva declaració per un delicte de desobediència. La sala Civil i Penal va traslladar a Presidència diferents dates possibles, tant al maig com al juny, i l’oficina de Presidència va respondre manifestant la seva preferència pel dia 15. Torra està citat a dos quarts d’onze del matí.

Informa:ELPUNTAVUI.CAT (  5-5-2019)
N.de la R.
La citació del TSJC ha estat feta en castellà, naturalment. Deu ser perquè és una llengua cooficial de Catalunya, oi? Qui ens defensa de la injustícia lingüística de la justícia? El TSJC ha fet honor al seu nom: Tribunal Superior de Justicia de Castilla.
483 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: