EL TSJC NO DEIXA QUE PEPE BORRELL TANQUI LES DELEGACIONS A BERLÍN, LONDRES I GINEBRA

La sala contenciosa del Tribunal Superior de JustĂ­cia de Catalunya (TSJC) ha desestimat la peticiĂł de mesures cautelars demanades per la representaciĂł del Ministeri d’Exteriors mitjançant l’Advocacia de l’Estat, entre les quals tancar les delegacions del Govern a BerlĂ­n, Londres i Ginebra.

La resoluciĂł no entra al fons de la demanda, nomĂŠs respon a la peticiĂł de mesures cautelars, que desestima per extemporĂ nies, tal com detalla: “La sol¡licitud de mesures cautelars suspensives formulada per la part actora s’ha de desestimar, per extemporĂ nia, sense entrar per tant en l’examen dels fets i fonaments que la motiven”.

A principis d’aquest juliol el Ministeri d’Afers Exteriors espanyol, que dirigeix en funcions Josep Borrell, va demanar al TSJC tancar cautelarment les tres delegacions esmentades en considerar que estan “al servei d’un projecte secessionista inconstitucional”.

L’escrit presentat pel ministeri de Borrell argumentava que l’activitat de les delegacions excedia les competències de la Generalitat en matèria de relacions internacionals i que tenien una finalitat “inconstitucional, com ĂŠs la creaciĂł d’una estructura d’estat al servei d’un projecte de transiciĂł nacional de carĂ cter secessionista inconstitucional”.

Acusacions d’espionatge

La peticiĂł de Borrell va arribar pocs dies abans que s’acusĂŠs el mateix ministeri d’espiar durant mesos les delegacions del Govern catalĂ  a l’exterior, concretament, les seus de Londres, Ginebra i BerlĂ­n.
Informa:ELNACIONAL.CAT (29-7-2019)

269 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: