EL TSJC NOTIFICA A TORRA EL REQUERIMENT PER RETIRAR LA PANCARTA DELS PRESOS

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha notificat avui al president de la Generalitat, Quim Torra, el requeriment perquè retiri en un termini de quaranta-vuit hores la pancarta que demana l’alliberament dels presos polítics que hi ha al balcó de la Generalitat, segons ha informat el tribunal.

En saber-se divendres passat que el TSJC ordenaria la retirada. El president Torra ja ha anunciat que no ho farà i que recorrerà la decisió, que considera una vulneració flagrant del dret a la llibertat d’expressió i d’opinió.

El requeriment del TSJC és fruit d’una demanda presentada per l’entitat Impulso Ciudadano, que sosté que la pancarta no representa tots els ciutadans i que no hi ha cap fonament jurídic per haver-la col·locat.

M’han notificat l’ordre del TSJC de retirada de la pancarta per la llibertat dels #presospolítics. Quan es tracta de drets civils, socials i polítics, no ens podem fer enrere i no podem cedir a la involució que promou l’Estat.El meu compromís amb la llibertat d’expressió és total pic.twitter.com/Gof2ouSv5X

— Quim Torra i Pla (@QuimTorraiPla) September 23
Informa:VILAWEB.CAT (23-9-2019)

237 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: