EL TSJC OBLIGA L’ANC A TANCAR EL WEB QUE PROMOU EL CONSUM ENERG√ąTIC

El Tribunal Superior de Just√≠cia de Catalunya ha ordenat a l’Assemblea Nacional Catalana que tanqui la web Consumestrategic.cat, amb la qual l’organitzaci√≥ pret√©n promoure que els ciutadans consumeixin a empreses afins, sigui per proximitat a l’independentisme o per altres q√ľestions.

La patronal Foment del Treball va demanar als tribunals el tancament cautelar d’aquesta web, i ara el jutjat mercantil 11 ha ordenat que aix√≠ sigui.

A part, la jutge Amagoia Serrano tamb√© ordena a l’ANC que “cessi qualsevol actuaci√≥” de difusi√≥ de la campanya Consum Estrat√®gic.

L’ANC defensava que la seva campanya “afavoreix la compet√®ncia”, per√≤ la jutge de moment no ha estimat els seus punts de vista. En canvi, Foment opina que la campanya va “m√©s enll√†” d’una simple cr√≠tica i va posar a disposici√≥ dels consumidors “instruments materials i humans perqu√® la cr√≠tica tingui conseq√ľ√®ncies perjudicials”.

√Čs per aix√≤ que Foment va decidir denunciar la campanya per compet√®ncia deslleial.

A la seva interlocutòria, però, la jutge Serrano també exigeix a la patronal catalana que pagui un dipòsit de 50.000 (en realitat es denomina caució) per assumir possibles despeses futures. En cas que no ho faci, les mesures cautelars quedarien sense efecte.

Informa:ARA.CAT (20-12-2019)

215 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: