EL TSJC OBLIGA L’ANC A TANCAR EL WEB QUE PROMOU EL CONSUM ENERGÈTIC

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha ordenat a l’Assemblea Nacional Catalana que tanqui la web Consumestrategic.cat, amb la qual l’organització pretén promoure que els ciutadans consumeixin a empreses afins, sigui per proximitat a l’independentisme o per altres qüestions.

La patronal Foment del Treball va demanar als tribunals el tancament cautelar d’aquesta web, i ara el jutjat mercantil 11 ha ordenat que així sigui.

A part, la jutge Amagoia Serrano també ordena a l’ANC que “cessi qualsevol actuació” de difusió de la campanya Consum Estratègic.

L’ANC defensava que la seva campanya “afavoreix la competència”, però la jutge de moment no ha estimat els seus punts de vista. En canvi, Foment opina que la campanya va “més enllà” d’una simple crítica i va posar a disposició dels consumidors “instruments materials i humans perquè la crítica tingui conseqüències perjudicials”.

És per això que Foment va decidir denunciar la campanya per competència deslleial.

A la seva interlocutòria, però, la jutge Serrano també exigeix a la patronal catalana que pagui un dipòsit de 50.000 (en realitat es denomina caució) per assumir possibles despeses futures. En cas que no ho faci, les mesures cautelars quedarien sense efecte.

Informa:ARA.CAT (20-12-2019)

346 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: