EL TSJC REBUTJA EL RECURS DE TORRA I VOL FORA LA PANCARTA SOBRE ELS PRESOS

La secció cinquena de la sala contenciosa administrativa del TSJCat ha desestimat el recurs interposat per la Generalitat de Catalunya per evitar treure la pancarta amb el llaç groc del balcó de Palau.

Ahir a la tarda, poc abans que s’acabĂŠs el termini per treure el sĂ­mbol, l’advocat de la Generalitat va presentar el recurs contra les mesures cautelars.

El contenciĂłs ho rebutja i demana a Quim Torra que tregui la pancarta del balcĂł del Palau de la Generalitat: “Que ĂŠs propi de les mesures cautelars el seu immediat compliment (art. 134.1 LJCA), cosa que reforça el principi general d’admissiĂł de recursos com el present en un sol efecte (art. 79.1 LJCA), amb exclusiĂł del suspensiu, sense que en aquest cas s’apreciĂŻn motius per exceptuar aquest principi general, ni que l’execuciĂł immediata suposi la pèrdua de la finalitat legĂ­tima del recurs de reposiciĂł”.

En la providència, la sala contenciosa administrativa remarca que la llei electoral ĂŠs clara i que un cop convocades les eleccions, com ĂŠs el cas, no es poden exhibir segons quins sĂ­mbols. “ConseqĂźentment, l’acordat en l’acta dictada en data 19 de setembre de 2019 s’ha de complir en els seus termes i els del requeriment subsegĂźent”, diu el text judicial.

Ara la Generalitat tĂŠ 5 dies mĂŠs per presentar un nou recurs.
Informa:ELNACIONAL.CAT (26-9-2019)

131 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: