EL TSJC REBUTJA EL RECURS DE TORRA I VOL FORA LA PANCARTA SOBRE ELS PRESOS

La secció cinquena de la sala contenciosa administrativa del TSJCat ha desestimat el recurs interposat per la Generalitat de Catalunya per evitar treure la pancarta amb el llaç groc del balcó de Palau.

Ahir a la tarda, poc abans que s’acab√©s el termini per treure el s√≠mbol, l’advocat de la Generalitat va presentar el recurs contra les mesures cautelars.

El contenci√≥s ho rebutja i demana a Quim Torra que tregui la pancarta del balc√≥ del Palau de la Generalitat: “Que √©s propi de les mesures cautelars el seu immediat compliment (art. 134.1 LJCA), cosa que refor√ßa el principi general d’admissi√≥ de recursos com el present en un sol efecte (art. 79.1 LJCA), amb exclusi√≥ del suspensiu, sense que en aquest cas s’apreci√Įn motius per exceptuar aquest principi general, ni que l’execuci√≥ immediata suposi la p√®rdua de la finalitat leg√≠tima del recurs de reposici√≥”.

En la provid√®ncia, la sala contenciosa administrativa remarca que la llei electoral √©s clara i que un cop convocades les eleccions, com √©s el cas, no es poden exhibir segons quins s√≠mbols. “Conseq√ľentment, l’acordat en l’acta dictada en data 19 de setembre de 2019 s’ha de complir en els seus termes i els del requeriment subseg√ľent”, diu el text judicial.

Ara la Generalitat té 5 dies més per presentar un nou recurs.
Informa:ELNACIONAL.CAT (26-9-2019)

225 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: