EL TSUNAMI DAVANT EL BARÇA-MADRID:” HI HA MOLTES PERSONES INSCRITES “

A poc més de dues setmanes perquè se celebri el partit entre el Barça i el Madrid, el Tsunami Democràtic ha llançat un nou avís. “Ja hi ha moltes persones inscrites per la mobilització del 18D”, han escrit aquest dilluns a través del seu compte de Twitter i Telegram.

L’organització que canalitza la resposta a la sentència del procés també ha insistit en una idea que sembla clau per a l’acció d’aquell dia. “Rercordeu que ens podeu confirmar la vostra assistència a través de l’APP. Aquelles persones que disposeu d’una entrada pel partit, ens podeu escriure un missatge un cop hagueu confirmat l’assistència”, han instat.

Ja hi ha moltes persones inscrites per la mobilització del #18D.

Rercordeu que ens podeu confirmar la vostra assistència a través de l’APP. Aquelles persones que disposeu d’una entrada pel partit, ens podeu escriure un missatge un cop hagueu confirmat l’assistència.
📣🌊 pic.twitter.com/QVOcpHlbbi

— Tsunami Democràtic (@tsunami_dem) December 2, 2019
El Tsunami ja va descartar fa pocs dies que l’acció consistís en desplegar una pancarta a l’interior del Camp Nou. Tanmateix, la plataforma no ha desmentit ni confirmat que la seva intenció sigui impedir que es jugui el partit.
Informa:ELNACIONAL.CAT (2-12-2019)

251 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: