EL TSUNAMI DESFERMA UNA NIT DE REVOLTA A LES CARRETERES I AL PA√ćS BASC

Després de més de trenta hores, el Tsunami Democràtic ha acabat el tall de la AP-7. En una operació conjunta, la policia francesa, els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Civil han desallotjat la mobilització i els organitzadors del Tsunami han decidit de traslladar-la a Girona. Després d’una primera convocatòria al Parc Central (al costat de l’estació del TGV), més tard han demanat a la gent de tornar a tallar la AP-7.
Aquí hi ha diverses a ctuacions musicals i també un sopar col·lectiu

Paral¬∑lelament el Tsunami Democr√†tic col¬∑lapsa el pas fronterer al Pa√≠s Basc. L‚Äôautopista A-8 registra deu quil√≤metres de retenci√≥ a la frontera de Behobia (Hendaia, Pa√≠s Basc) entre Guip√ļscoa i Lapurdi en sentit Baiona. Hi ha cues de fins a deu quil√≤metres.Els vehicles no sobrepassen els 60 quil√≤metres per hora.

Posteriorment, el Tsunami ha acabat desencadenat una nit de revolta a les carreteres catalanes. Ja hi ha una desena de talls per tot el Principat: AP7 Girona, N152 a Puigcerdà, Ronda Ibèria a Sabadell, A7 Tarragona, C25 Calldetenes… A Barcelona els CDRs tallen la Diagonal, la Gran Via i la Meridiana.

Informa:VILAWEB.CAT (12-11-2019)

181 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: