EL TSUNAMI DESFERMA UNA NIT DE REVOLTA A LES CARRETERES I AL PAÍS BASC

Després de més de trenta hores, el Tsunami Democràtic ha acabat el tall de la AP-7. En una operació conjunta, la policia francesa, els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Civil han desallotjat la mobilització i els organitzadors del Tsunami han decidit de traslladar-la a Girona. Després d’una primera convocatòria al Parc Central (al costat de l’estació del TGV), més tard han demanat a la gent de tornar a tallar la AP-7.
Aquí hi ha diverses a ctuacions musicals i també un sopar col·lectiu

Paral·lelament el Tsunami Democràtic col·lapsa el pas fronterer al País Basc. L’autopista A-8 registra deu quilòmetres de retenció a la frontera de Behobia (Hendaia, País Basc) entre Guipúscoa i Lapurdi en sentit Baiona. Hi ha cues de fins a deu quilòmetres.Els vehicles no sobrepassen els 60 quilòmetres per hora.

Posteriorment, el Tsunami ha acabat desencadenat una nit de revolta a les carreteres catalanes. Ja hi ha una desena de talls per tot el Principat: AP7 Girona, N152 a Puigcerdà, Ronda Ibèria a Sabadell, A7 Tarragona, C25 Calldetenes… A Barcelona els CDRs tallen la Diagonal, la Gran Via i la Meridiana.

Informa:VILAWEB.CAT (12-11-2019)

296 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: